Tip! Amsterdam Light Festival rondvaart voor kinderen. Inc winactie!

Het Amsterdam Light festival komt er weer aan. En voor wie hier (nog) niet mee bekend is, dit is het jaarlijkse lichtkunstfestival in Amsterdam. Hoe tof dat er nu een rondvaart is speciaal voor families en kinderen!

Amsterdam Light Festival

Van 30 november 2017 tot en met 21 januari 2018 vindt de 6e editie van Amsterdam Light Festival plaats. Kunstwerken en installaties van hedendaagse (internationale) kunstenaars, designers en architecten verlichten de binnenstad, op en rond de grachten.

Wat maar weinig mensen weten, is dat iedere editie de lichtkunstwerken speciaal voor Amsterdam Light Festival en de specifieke locaties in de stad gemaakt worden. Van een werk in de masten van VOC schip De Amsterdam bij het Scheepvaartmuseum tot lichtkunstwerken die boven de Herengracht gespannen worden.

Water Colors Kids Cruise

Blue Boat Company organiseert dit jaar voor het eerst een vaart speciaal voor kinderen: de Water Colors Kids Cruise! Superleuk om het Amsterdam Light Festival op deze manier vanaf het water te beleven. Tijdens deze speciale vaart staan kinderen centraal en vertelt een gids (in het Nederlands) hen alles over de lichtkunstwerken op het water. Zo genieten ook de jongste bezoekers optimaal van het grootste openlichtmuseum ter wereld!           

Tip! Amsterdam Light Festival rondvaart voor kinderen. Inc winactie!

Foto: Janus van den Eijnden.

Samen genieten op het water

De Water Colors Kids Cruise van Blue Boat Company vaart van 30 november tot 6 januari en neemt jou en je gezin mee langs de spectaculaire lichtkunstwerken die op, om, boven en in het water te zien zijn. Zo spant kunstenaar Ai Weiwei een 6,5 kilometer lange rode draad door de Amsterdamse grachten en ligt er een levensgrote, verlichte ijsschots in het water! Maak jullie klaar voor een rondvaart om nooit te vergeten!

Prijs en boekingen

Tickets voor de Water Colors Kids Cruise kosten €12,50 voor kinderen tussen 5 – 17 jaar en €21,50 voor volwassenen. Reserveren kan via www.blueboat.nl of aan de kassa aan de Stadhouderskade 501 in Amsterdam. 

Winnen?

Names Blue Boat mag ik 4 tickets weggeven. Wil je deze graag ontvangen? Laat dan een comment hieronder of op mijn Facebookpagina achter! Mocht je een groter gezin hebben dan twee, dan kan je uiteraard extra tickets bijbestellen voor de dag dat jullie graag mee varen.

Tip! Amsterdam Light Festival rondvaart voor kinderen. Inc winactie!

Foto: Janus van den Eijnden.

Lees ook:

De leukste Amsterdamse kerstmarkten in 2017.

Acht restaurants met speeltuin in Amsterdam.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

12 comments

 1. Coby

  Nog nooit vanaf het water bekeken. Lijkt me erg leuk! 4 kaartjes is genoeg, de tweeling laten we heerlijk thuis 😉

 2. Wendy goverde

  Wat lijkt me dat leuk!! Onze zoon is 2jan jarig en dit zou wel een heel leuk uitje zijn. Amsterdam, lichtjes helemaal top!

 3. Joanie

  Wat een magische wereld is het zo! Heerlijk om in deze donkere tijd van het jaar de magie van het licht te kunnen bewonderen. Wij komen graag!

 4. Ersika Houwing

  Veel van gehoord en gelezen, dus staat op ons verlanglijst om het zelf een keer mee te maken. Winnen zou helemaal leuk zijn!

 5. Marjon

  Wij kunnen helaas niet vaak iets ondernemen met de kinderen, want wij zitten met zijn 6-en in de bijstand, na jaren in de schuldsanering te hebben gezeten. Wat je niet kent kun je niet missen, en de kinderen komen in principe niets te kort, maar hoe leuk zou het zijn om ze met zoiets prachtigs te kunnen verrassen!?

 6. Shelley

  Oh wow! Lijkt me zo ontzettend gaaf om te doen.
  Ik heb 2 kids. Jongen van 7 en meisje van 5.
  Mijn zoontje is hoogsensitief en daardoor enorm kunstzinnig. Echt een gave! Zou dit dus enorm graag willen winnen. Hé mooie actie.

 7. Linda

  Hoi Leonie Ben een echte amsterdam liefhebber (woon er helaas niet meer ) en zou graag het een keer ’s avonds aan de tweeling willen laten zien (wij nemen ze wel mee 😉

  Dus bij deze een gokje Wie niet waagt wie niet wint

 8. Linda

  Hoi Leonie
  Ik ben een echte amsterdam liefhebber Woon er helaas niet meer Maar zou het graag aan de kinderen laten zien in het donker
  Onze tweeling zou wel mee gaan Net zoals de de andere 3
  Paar kaartjes erbij dus 🙂

 9. Juuleke

  Geweldig die rondvaart! Wil ik graag samen met mijn gezin beleven!

 10. Sabine

  Dat zou echt te gek zijn en uniek & educatief om zo het Amsterdam Lights Festival te beleven! Wij duimen dat wij met jullie mee mogen varen om dit alles te mogen bekijken 😊.

 11. Mirjam Hellingman

  Lijkt mij ontzettend leuk om met het hele gezin te doen, zoon Bo en tweelingdochters Sterre en Nikki! Wij komen niet snel in Amsterdam, dus dit is een hele belevenis voor ze! En wij zelf vinden het natuurlijk ook prachtig.

Type to Search

See all results