Tip: Family Lunch in het Lloyd Hotel.

Ben je op zoek naar een fijne lunchplek met het hele gezin, waar je niet meteen in rap tempo je lunch hoeft weg te werken omdat je kinderen er alweer klaar mee zijn? Dan is de Family Lunch in het Lloyd Hotel helemaal iets voor jou.

Relaxed lunchen met kids

Deze maand starten ze weer met de Family Lunch in het Lloyd Hotel. Een drie gangen lunch met vermaak voor de kinderen. Ik ben in het voorjaar met manlief en de twee oudste kids (4 en 6 jaar) gaan lunchen hier. En het is echt een heerlijk alternatief als je graag samen eens lekker wil lunchen, maar geen zin hebt om oppas te regelen.

De kinderen kunnen gewoon mee, en worden heerlijk vermaakt door Happylands. Er is namelijk een aparte ruimte ingericht waar heel erg veel leuks te doen is voor ze. Zo kunnen ze zich laten schminken, ze kunnen schilderen, verkleden, dansen en zelfs een speurtocht doen. En staat er allerlei lekkers voor ze klaar; croissantjes, fruit, groente en uiteraard ook frietjes.

Tip: Family Lunch in het Lloyd Hotel.

3 gangen lunch

En terwijl zij fijn vermaakt worden, kregen wij een heerlijk 3-gangen menu naar keuze voorgeschoteld. Ik nam een Mimosa vooraf, opgevolgd door een aspergesoep, daarna een Pain de Campagne zalm en vervolgens nog een pannacotta na. Wat een genot!

Tip: Family Lunch in het Lloyd Hotel.

Eerlijk is eerlijk, gewoon super relaxed hier. Een feestje voor kids, ontspanning voor ouders. Wij hebben een heerlijke middag gehad. En de kinderen ook, wat wil je nog meer! 😉

Family Lunch bij het Lloyd Hotel.

Website: https://www.lloyd.nl/nl/family-lunch

Boeken kan via: restaurant@lloyd.nl

Lees ook: Design, vintage en historie in het Lloyd Hotel.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results