In de zomervakantie: theaterles tijdens Theater Zomerkamp van de Toverknol.

7 juni 2017

Wie mij een beetje kent, weet dat ik gek ben op het kindertheater. Ik kan er zelf onwijs van genieten, en mijn kinderen ook. Ze gaan helemaal op in het verhaal en gillen het soms uit. Eén van mijn favoriete theaters is De Toverknol in Amsterdam, Haarlem en Utrecht.

Theater voorstellingen

Elke maand biedt de Toverknol nieuwe voorstellingen voor kinderen van 1 t/m 9 jaar. Op dit moment draait in Amsterdam ‘Ik wil een krokodil’ en een verrassingsvoorstelling. Bij binnenkomst mogen de kinderen zich verkleden als ridder, prinses, spiderman of een ander personage en er staat altijd een glaasje ranja en bestonjekoekjes voor ze klaar. Elke voorstelling is weer een feest, met grappige personages en in de humor zit altijd wel een volwassen knipoog, waardoor het voor ons als ouders ook erg leuk is om naar te kijken.

IMG_6557

Peuterdans, theaterles en zomerkamp

De Toverknol biedt voor kinderen ook peuterdansles, muziekles, theaterles en musicalles. En elke zomervakantie organiseren ze het Toverknol theater zomerkamp. Superleuk voor creatieve, actieve en fantasievolle kindjes om aan deel te nemen tijdens de zomervakantie.

  • Toverknol theaterdagen: Je kan één of meerdere dagen deelnemen. Elke dag heeft een ander thema en worden er leuke, theatrale activiteiten georganiseerd in maar ook buiten het theater. Je kind ontdekt spelenderwijs de magische wereld van theater en beleeft de leukste avonturen! Voor kinderen van 5 t/m 9 jaar.
  • Toverknol theater werkweek: In een week maken de kinderen zelf een voorstelling! Er wordt een verhaal verzonden, het decor en kostuums gemaakt,  en elk kind leert een rol uit de voorstelling. De voorstelling wordt aan het einde van de week voor familie, vriendjes of vriendinnetjes gespeeld. Elk kind mag zelf vijf personen uitnodigen als publiek. Een leuke manier op spelenderwijs de magische wereld van het theater te ontdekken. Voor kinderen van 6 t/m 9 jaar.

Lijkt het jouw kind leuk om hieraan deel te nemen?

Dan zijn dit de voorstellingen en het Toverknol theater zomerkamp die ze organiseren in de volgende weken:

  • Week 24 t/m 28 juli 2017 (Toverknol theaterdagen)
  • Week 31 juli t/m 4 augustus 2017 (Toverknol werkweek)
  • Week 7 augustus t/m 11 augustus (Toverknol theaterdagen; alleen in Amsterdam!)
  • Week 21 t/m 25 augustus 2017 (Toverknol theaterdagen)
  • Week 28 augustus t/m 1 september 2017 (Toverknol theaterdagen)

Meer informatie over het zomerkamp kan je vinden op: http://www.detoverknol.nl/theaterkamp. 

Lees ook:

5x de leukste kindertheaters in Amsterdam

Als kind opgroeien in Amsterdam: do or don’t

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.