In de zomervakantie: theaterles tijdens Theater Zomerkamp van de Toverknol.

Heb jij een creatief en fantasievol kind? Dan is het zomer theaterkamp bij kindertheater De Toverknol een must!

Wie mij een beetje kent, weet dat ik gek ben op het kindertheater. Ik kan er zelf onwijs van genieten, en mijn kinderen ook. Ze gaan helemaal op in het verhaal en gillen het soms uit. Eén van mijn favoriete theaters is De Toverknol in Amsterdam, Haarlem en Utrecht.

Theater voorstellingen

Elke maand biedt de Toverknol nieuwe voorstellingen voor kinderen van 1 t/m 9 jaar. Op dit moment draait in Amsterdam ‘Ik wil een krokodil’ en een verrassingsvoorstelling. Bij binnenkomst mogen de kinderen zich verkleden als ridder, prinses, spiderman of een ander personage en er staat altijd een glaasje ranja en bestonjekoekjes voor ze klaar. Elke voorstelling is weer een feest, met grappige personages en in de humor zit altijd wel een volwassen knipoog, waardoor het voor ons als ouders ook erg leuk is om naar te kijken.

IMG_6557

Peuterdans, theaterles en zomerkamp

De Toverknol biedt voor kinderen ook peuterdansles, muziekles, theaterles en musicalles. En elke zomervakantie organiseren ze het Toverknol theater zomerkamp. Superleuk voor creatieve, actieve en fantasievolle kindjes om aan deel te nemen tijdens de zomervakantie.

  • Toverknol theaterdagen: Je kan één of meerdere dagen deelnemen. Elke dag heeft een ander thema en worden er leuke, theatrale activiteiten georganiseerd in maar ook buiten het theater. Je kind ontdekt spelenderwijs de magische wereld van theater en beleeft de leukste avonturen! Voor kinderen van 5 t/m 9 jaar.
  • Toverknol theater werkweek: In een week maken de kinderen zelf een voorstelling! Er wordt een verhaal verzonden, het decor en kostuums gemaakt,  en elk kind leert een rol uit de voorstelling. De voorstelling wordt aan het einde van de week voor familie, vriendjes of vriendinnetjes gespeeld. Elk kind mag zelf vijf personen uitnodigen als publiek. Een leuke manier op spelenderwijs de magische wereld van het theater te ontdekken. Voor kinderen van 6 t/m 9 jaar.

Lijkt het jouw kind leuk om hieraan deel te nemen?

Dan zijn dit de voorstellingen en het Toverknol theater zomerkamp die ze organiseren in de volgende weken:

  • Week 24 t/m 28 juli 2017 (Toverknol theaterdagen)
  • Week 31 juli t/m 4 augustus 2017 (Toverknol werkweek)
  • Week 7 augustus t/m 11 augustus (Toverknol theaterdagen; alleen in Amsterdam!)
  • Week 21 t/m 25 augustus 2017 (Toverknol theaterdagen)
  • Week 28 augustus t/m 1 september 2017 (Toverknol theaterdagen)

Meer informatie over het zomerkamp kan je vinden op: http://www.detoverknol.nl/theaterkamp. 

Lees ook:

5x de leukste kindertheaters in Amsterdam

Als kind opgroeien in Amsterdam: do or don’t

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results