Totale ontspanning in hotel Mooirivier aan de Vecht.

29 juni 2016

Een ondergaande zon, boven de rivier de Vecht. Een perfect glas witte wijn, Sancerre om precies te zijn. Lekker uitgebreid kletsen met mijn lieve vriend, zonder gestoord te worden door onze (verschrikkelijk lieve, dat wel hoor) kinderen. Fluitende vogels en kabbelend water. Picture perfect! Of nee, wacht even: straks gaan we ook nog eten in restaurant Aan de Oever (aanbevolen door de Michelin-gids 2016) en daarna heel lang slapen. Yes, dit was ons weekend in hotel Mooirivier en die was perfect!

Vorig jaar was ik er voor het eerst, samen met een vriendin, en ik wist meteen: in dit hotel ga ik vaker komen. Alles klopt gewoon, de ligging in een prachtige omgeving, het eten en drinken, de inrichting, de sfeer en het comfort. Voor mij is dit een ideale plek om even los te komen van thuis. Hoe fijn thuis ook is, alles zo nu en dan even achter je laten is in zoveel opzichten goed. Wanneer je thuis bent, blijf je dingen doen. Even die vaatwasser, even dat rommelhok opruimen en nu we toch bezig zijn, we moeten hoognodig even langs de glasbak.

Een voortreffelijke keuken in hotel Mooirivier

Een voortreffelijke keuken in hotel Mooirivier

 

Jezelf zo nu en dan een nachtje in Mooirivier gunnen is helemaal geen slecht idee. Met je man (eindelijk weer tijd voor elkaar) of gezellig met een vriendin! En laat je van alle kanten in de watten laten leggen, want hier kan het! Even dommelen in de heerlijke bedden in de perfect ingerichte, rustige kamers. Een wijntje drinken aan de bar of, bij mooi weer, op het lounge terras. Een boek of magazine lezen op de fijne, zachte banken met uitzicht over de Vecht en daaromheen liggende prachtige natuur. Uitgebreid tafelen in het restaurant en de volgende ochtend uitgebreid ontbijten. Daar rust je van uit!! Achteraf gezien vond ik een nacht te kort, wat had ik graag nog een nachtje willen blijven. Wellicht boek ik een volgende keer, die er zeker gaat komen, twee nachtjes.

Lees ook: Tip: vakantie in Friesland

WIN! Tralalaaa, zo leuk om een van jullie een nachtje Moorivier cadeau te doen! Lijkt het jou heerlijk om jezelf en je partner, moeder, vriendin of zus te laten verassen met een hotelovernachting, inclusief ontbijt? DEEL dit bericht dan op je eigen pagina, LIKE zowel mamaschrijft als Mooirivier op Facebook en laat in een comment weten wie je wilt verrassen en waarom. Maandag 11 juli 2016 maak ik de winnaar hier bekend. Succes!

Wil je trouwens lezen hoe mijn eerste overnachting in Mooirivier verliep? Dat was samen met een vriendin en een onvergetelijk leuke ervaring. Lees maar.

In geen enkel opzicht een doorsnee hotel

In geen enkel opzicht een doorsnee hotel

19 Reacties

 1. Nicol

  Wat lijkt mij het heerlijk om mijn mannetje mee te mogen nemen naar dit adembenemende hotel, samen eruit zonder kindjes zou een cadeautje zijn! Ons leven samen zonder kindjes schiet er wel eens bij in, hoe gek ik ook op ze ben,we zijn samen niet alleen papa en mama, maar ook man en vrouw. Lijkt me super leuk om m’n man te kunnen vertellen dat we samen erop uit kunnen, dus ik doe graag mee aan deze knetter te gekke actie!!🎉

  Antwoord
 2. patricia

  Ik heb wel een ontspannen nachtje nodig maar mijn man des te meer! Hij sukkelt enorm met zijn gezondheid waardoor hij veel leuke dingen mist die we altijd samen doen of samen met ons dochtertje.
  Hij is al 13 jaar mijn maatje en daarom wil ik hem hiermee verrassen. Ik ga alvast duimen!!

  Antwoord
 3. Vanessa Raffaela Sibma

  Heel graag verras ik de liefste vriendin die momenteel in zwaar weer zit. Dit kan ze enorm goed gebruiken.

  Antwoord
 4. Natasja

  Het lijkt me heerlijk hier eens te overnachten. Een prachtige omgeving en goed eten is een ideale combinatie voor ontspanning. Dat kunnen mijn man en ik zeker gebruiken met de drukte van het werken, de kinderen en alles wat daarbij komt kijken. Leuke dingen samen doen komt er bijna niet van als je jonge kinderen hebt.

  Antwoord
 5. Olien

  Wat een prachtig hotel! Ik need graag min vriendinnetje Karla mee die bijna gaat bevallen en straks vast toe is aan een nachtje ontspannen en heerlijk doorslapen!

  Antwoord
 6. Aniek

  Alleen al de fotos zien er ontspannen uit. Ik zou heel graag samen met mijn man hier een nachtje willen logeren en genieten van alles wat het hotel te bieden heeft! Sowieso zijn wel dol op lekker eten!! En met 3 kleine kinderen is het er samen op uit gaan af en toe toch echt wel heel erg fijn! Al bedenk ik me nu dat de laatste keer alweer 2 jaar geleden is…..

  Antwoord
 7. Mario Vakantaseren

  Ik zou hier graag mijn dochter mee verrassen! Ze heeft een enorm pittig jaar achter de rug op school, ontzettend hard gewerkt en ook als vrijwilliger bij de turnclub. Gisteren raakte ze ook nog haar iPhone kwijt terwijl ze aan het shoppen was. Ze kan wel een leuke opsteker gebruiken. Een vader-dochter weekend op zo’n mooie plek heeft ze wel verdiend vind ik!

  Antwoord
 8. Evelien

  Dit zou zo gaaf zijn! Even bijkomen met mijn liefde na de geboorte van onze 2e prachtzoon! Ik duim!

  Antwoord
 9. Liesbeth

  Wat een mooi plekje! Ik ga daar graag met mijn man een nachtje naar toe!

  Antwoord
 10. Christa lindhout

  Ik zou graag met mijn zusje willen gaan. Gewoon even de boel de boel laten en om te feliciteren dat ze na de zomervakantie een nieuwe baan heeft op een school in Den Haag. Uitgerust kunnen beginnen. En ik weer na de zomervakantie, heb dat pas over 3 weken, ook lekker te kunnen bij kletsen met haar en even manlief een hele dag alleen kan laten zijn mijn dochter. Mag ik eens lekker een nachtje weg!

  Antwoord
 11. Hedwig

  💚🍀🍀🍀🍀🍀💚 Ik gun het mijn man en zou hem écht willen verrassen. Inmiddels zijn we een vijfkoppig gezin waarbij hij meestal het onderspit delft. Graag zou ik hem eens op de eerste plaats zetten, met een weekendje weg. 💚🍀🍀🍀🍀🍀💚

  Antwoord
 12. Marian Zw.

  Ik wil graag mijn man verrassen. Door zijn drukke werk is hij de afgelopen zes weken maar 16 dagen thuis geweest. We zouden het echt heerlijk vinden om eens samen een nachtje weg te kunnen en heerlijk te ontspannen. Ik doe heel graag mee.

  Antwoord
 13. Mickeymom

  Ik moet eerlijk toegeven, wij zijn sinds de kinderen er zijn geen avond/nacht meer samen weggeweest. Ik hoor het om me heen wel eens verhalen over een weekendje daar of daar en de kinderen bij de opa en oma. Stiekem lijkt het me ook wel wat eens een nachtje samen weg. Ik denk dat ik mijn man daar ook wel een plezier mee kan doen. Een mooie omgeving en weer wat romantiek kan nooit kwaad toch?

  Antwoord
 14. Nicole

  Ik verras mijn man hier graag mee omdat hij zich kapot werkt en thuis ook nog eens. Twee jaar lang was ik zo afhankelijk van hem ivm depressie en hij was mijn rots in de branding! Dus hij verdient dit oprecht!

  Antwoord
 15. Heidie van der Steeg

  Op de valreep zie ik deze mooie actie nog. Ik doe graag mee, en zou de overnachting gebruiken om mijn zus te verrassen. Zij is vorige week jarig geweest en ik heb haar verrast met een tegoedbon voor een dagje wellness. Echter wij wonen in Limburg en de echte fijne uitgebreide resorts, liggen voor ons toch bijna op 2 uur enkele rijafstand (en ik moet dan rijden, zus rijdt geen auto). Het zou dus super zijn, als we er 2 daagjes weg van kunnen maken. Zeker in zo’n fijn hotel, uitzicht over de Vecht, klinkt ook heerlijk ontspannend. Het zou een perfecte aanvulling zijn voor ons wellness-uitje. Alles stapjes gevolgd.

  Antwoord
 16. Lobke verhoeven

  Ik zou zo graag even willen relaxen met mijn man. We hebben allebei heel veel energie gestoken in een nieuwe baan en het komt er steeds niet van om samen weg te gaan. Altijd gaat ons zoontje mee. Maar ik zou zo graag eens man en vrouw zijn ipv papa en mama. Zou ons goed doen. En wie wil er nu niet in zo’n mooi hotel slapen en lekker in de watten worden gelegd…

  Antwoord
 17. Maaike

  Oeh, ik doe nog snel mee zodat ik mijn vriendin kan verrassen! Burn-out en haar liefde vertrokken, ze kan dus wel wat afleiding gebruiken!

  Antwoord
 18. Monique Koster

  Ik wil mijn vriend Emiel Pieron verrassen. Het is vooral voor hem een enorm druk jaar geweest met weinig tijd voor elkaar. Iets wat je met 2 kleine schurken af en toe echt nodig hebt. En dit hotel lijkt me een geweldige plek om weer helemaal op te laden! 😊😊😊

  Antwoord
 19. Marjolijn

  Wat zou ik graag gaan met vriendin en mede-mama Tineke. Beide hebben we 2 jonge kinderen, beide een baan en een man die regelmatig in het buitenland verblijft. Afspreken is dan wel eens lastig.
  Samen organiseren wij namens een stichting jaarlijks een gezinsbeurs. Leuk om te doen, maar meestal bestaan onze afspraken dus uit vergaderen, plannen en aanpakken.
  Het zou onze vriendschap goed doen om eens ontspannen niets te hoeven, gewoon te genieten van het moment, prachtige omgeving en praten over wie we zelf zijn en waar we zelf in de toekomst zouden willen staan.
  Dromen op een droomplek….

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.