Valentijnstip: de mooiste sokken per post

4 februari 2016

Origineel cadeau voor Valentijnsdag

Het is bijna weer zover, Valentijnsdag. Wat ga jij je wederhelft geven? Ik probeer altijd heel origineel te zijn maar komt toch stiekem vaak op hetzelfde uit: avondje weg of een geurtje. Als ik hem zou vragen wat hij graag als cadeau wil, voor welke gelegenheid dan ook, dan weet hij het echt niet of is het toch vaak iets functioneels. Want ja, hij heeft toch alles al wat zijn hartje begeert (de schat..!). Zo zegt hij zelf tenminste. Heb jij ook zo’n (snel tevreden) man? Dan heb ik wellicht een leuke tip voor je. Zelf zul je niet zo snel aan sokken denken misschien, maar wat dacht je van dit geniale online sokkenabonnement?

Uniek concept: online sokkenabonnement

Manitou Amsterdameen nieuw mannenmodemerk, verkoopt uitsluitend mannensokken in de vorm van een abonnement. Origineel he? Oprichtsters Louise Stutterheim (35 jaar, moeder van 1 kind) en Caroline Sliedrecht (34 jaar, moeder van 2 kids) begonnen het concept naar eigen zeggen uit frustratie over het modebeeld dat ‘de gemiddelde Hollandse man’ vormde. ‘Mannen zijn over het algemeen lui als het over hun kleding gaat. Het is al snel goed en gemak heeft de voorkeur boven stijl. Sokken hoeven niet in een dertien-in-een-dozijnverpakking te worden gekocht bij een doorsnee grootgrutter. Ze verdienen net zoveel aandacht als je horloge, je portemonnee en je schoenen. Sokken kunnen ook accessoires zijn en wij willen mannen dit inzicht te geven door het ze zo makkelijk mogelijk te maken, aldus Manitou Amsterdam.

Geen idee waar sokken vandaan komen.

Een van de verrassende uitkomsten van het onderzoek dat Manitou Amsterdam deed, is dat veel mannen niet eens weten waar hun sokken vandaan komen! Waarschijnlijk koop jij ze net als ik ook voor je man, of misschien zelfs hun moeder, haha. Aan de andere kant is er een groep mannen die juist heel vaak nieuwe sokken koopt, om hygiënische redenen. Dus: ‘Sokken verschijnen spontaan, net als paddenstoelen. Mannen kopen ze niet, ze zijn er blijkbaar gewoon. En dat is precies het probleem met het stijlgevoel van mannen’, aldus Caroline.

Combinatie van stijl en gemak

Met het abonnementsconcept hoopt Manitou Amsterdam de behoeftes aan gemak en stijl bijeen te brengen en bij te dragen aan de wederopstanding van de mannensok! De klant kan kiezen uit elke drie of zes maanden vijf paar verse sokken er is momenteel keuze uit vier verschillende pakketten: Lord Package, Sir Package, Classic Blue en The Wolf Pack van veel kleur tot een pakket met alleen donkerblauwe of zwarte sokken. Een eenmalige giftset bestellen is ook mogelijk.

Ik heb ze uiteraard laten testen door manlief, en hij vond ze prettig en zacht. Kortom, een gemakkelijke manier om de sokkenla puik en up to date te houden. Happy Valentinesday!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.