Wat te doen in de herfstvakantie? De Bakfiets Battle in het Vondelpark

14 oktober 2016

Had ik het maar zelf bedacht, een Bakfiets Battle! Ik zie nu al hilarische beelden voor me van competitieve ouders met schreeuwende kinderen in de bakfiets. Babysitting app Bsit – voorheen bekend als AirBsit – organiseert in de herfstvakantie een event voor het hele gezin: een Bakfiets Battle in het Vondelpark

Wat is de bedoeling?

Het belooft een gezellige en grappige ochtend te worden met veel kinderen, ouders, bakfietsen, blije gezichten en ballonnen. Gezinnen racen tegen elkaar en tegen de tijd met opdrachten die je zo snel mogelijk moet afmaken. 

Voor de winnaars zijn er leuke prijzen

Zo kan je een familie fotoshoot winnen, ter plekke geschoten door een professionele fotograaf. Of een fotoalbum op maat, voor de Minions-fans een au de toilette giftbox, en producten van Oilily. Meedoen is gratis. Als beloning voor de Battle staat er na de wedstrijd een kop chocolademelk klaar en kunnen de kinderen tekenen.

Waar en hoe laat

Je kan je van je beste kant laten zien op woensdag 19 oktober van 10 tot 12 uur in het Amsterdamse Vondelpark bij het Melkhuisje.  Als je mee wilt doen, kun je je hier aanmelden.

Bakfiets nodig?

Stuur dan even een mailtje naar stephanie@bsit.com.

Over Bsit

Bsit is een babysitting app die ouders verbindt met betrouwbare babysitters in de buurt dankzij de aanbevelingen van vrienden. De app is in het leven geroepen door twee Belgische moeders die genoeg hadden van de zoveelste zoektocht naar een oppas. Met de app Bsit hoef je als ouder niet meer onnodig te stressen om oppas en kun je last minute nog besluiten om iets leuks te gaan doen.

Ik kan er helaas zelf niet bij zijn, maar als jij dit leest en je gaat wel, dan hoor ik natuurlijk heel graag hoe het was. In elk geval wens ik je alvast veel plezier, maar dat gaat vast goedkomen.

Lees ook wat mamaschrijft eerder al eens over Bsit schreef.

Meer leuks om te doen:

5x de leukste kindertheaters in Amsterdam
10 hotspots in Amsterdam voor ouders en kinderen

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Zo leuk was de Bakfiets Battle! * mamaschrijft - […] week schreef ik al over de Bakfiets Battle die zou plaatsvinden afgelopen woensdag in het Vondelpark. Babysit app Bsit…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.