Wat te doen in de herfstvakantie? De Bakfiets Battle in het Vondelpark

Zin om iets leuks met je kinderen te doen in de herfstvakantie? Schrijf je in voor de Bakfiets Battle!

Had ik het maar zelf bedacht, een Bakfiets Battle! Ik zie nu al hilarische beelden voor me van competitieve ouders met schreeuwende kinderen in de bakfiets. Babysitting app Bsit – voorheen bekend als AirBsit – organiseert in de herfstvakantie een event voor het hele gezin: een Bakfiets Battle in het Vondelpark

Wat is de bedoeling?

Het belooft een gezellige en grappige ochtend te worden met veel kinderen, ouders, bakfietsen, blije gezichten en ballonnen. Gezinnen racen tegen elkaar en tegen de tijd met opdrachten die je zo snel mogelijk moet afmaken. 

Voor de winnaars zijn er leuke prijzen

Zo kan je een familie fotoshoot winnen, ter plekke geschoten door een professionele fotograaf. Of een fotoalbum op maat, voor de Minions-fans een au de toilette giftbox, en producten van Oilily. Meedoen is gratis. Als beloning voor de Battle staat er na de wedstrijd een kop chocolademelk klaar en kunnen de kinderen tekenen.

Waar en hoe laat

Je kan je van je beste kant laten zien op woensdag 19 oktober van 10 tot 12 uur in het Amsterdamse Vondelpark bij het Melkhuisje.  Als je mee wilt doen, kun je je hier aanmelden.

Bakfiets nodig?

Stuur dan even een mailtje naar stephanie@bsit.com.

Over Bsit

Bsit is een babysitting app die ouders verbindt met betrouwbare babysitters in de buurt dankzij de aanbevelingen van vrienden. De app is in het leven geroepen door twee Belgische moeders die genoeg hadden van de zoveelste zoektocht naar een oppas. Met de app Bsit hoef je als ouder niet meer onnodig te stressen om oppas en kun je last minute nog besluiten om iets leuks te gaan doen.

Ik kan er helaas zelf niet bij zijn, maar als jij dit leest en je gaat wel, dan hoor ik natuurlijk heel graag hoe het was. In elk geval wens ik je alvast veel plezier, maar dat gaat vast goedkomen.

Lees ook wat mamaschrijft eerder al eens over Bsit schreef.

Meer leuks om te doen:

5x de leukste kindertheaters in Amsterdam
10 hotspots in Amsterdam voor ouders en kinderen

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

1 comment

  1. Pingback: Zo leuk was de Bakfiets Battle! * mamaschrijft

Type to Search

See all results