Win: 4 kaartjes voor de kleutervoorstelling ChitChat op 21 oktober.

ChitChat is een wervelende dansvoorstelling voor kleuters met zelfgemaakte klanken, gekoppeld aan bewegingen die variëren van zacht tot heel wild. Vrijwel alles dansen ze synchroon (try this at home). Mamaschrijft geeft 4 kaartjes weg!

Op zaterdag 29 september beleeft de voorstelling ChitChat van Tuning People / Maas theater en dans zijn première in De Studio, Antwerpen. Op zaterdag 20 oktober 2018 is de Nederlandse première in Maaspodium, Rotterdam. ChitChat is een dansvoorstelling voor kleuters van en met Karolien Verlinden en Charlotte Goesaert. Ze mixen klanken en bewegingen tot een hypnotiserend geheel van 50 minuten. Na een tournee door België (sep – nov 2018) volgt een Nederlandse tournee (voorjaar 2019).

ChitChat, een bewegend klankgedicht (4+) Klabam, poink, klonk, auw In dit virtuoze dansduet botsen twee meisjes er grappig op los. Ze giebelen, schaterlachen, proesten, spelen, kletsen, dansen, stoeien. De vriendinnen bewegen als een twee-eenheid, elkaar voortdurend imiterend. Alles samen en dan weer uit elkaar. Onafscheidelijk en dan weer los. Ze zijn roekeloos tegen elkaar en de wereld.

Charlotte Goesaert en Karolien Verlinden maken een wervelende dansvoorstelling met zelfgemaakte klanken, gekoppeld aan bewegingen die variëren van zacht tot heel wild. Vrijwel alles dansen ze synchroon (try this at home). Een hoogstandje performance art voor kleuters, verpakt als live cartoon. Joost Maaskant mixt er geluiden bij, van klankgedicht tot rockopera.

Moniek Merkx (artistiek directeur Maas) over ChitChat

“Hun snelle klanktaal en hun gelijke bewegingen zijn briljant. Ze zijn meesters in exact hetzelfde doen en dan snel variëren, echt een topprestatie. Met herhalende patronen en geluiden kunnen ze heel grappig spelen. Onder het kijken kom je in een soort trance wil

Winnen

Wil jij op zaterdag 21 oktober naar de kleutervoorstelling ChitChat (4+) in Maaspodium te Rotterdam? Ik mag 4 kaartjes weggeven! Laat een berichtje achter in de comments hier of op Facebook en wie weet mag jij met je gezin naar deze voorstelling.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

2 comments

Type to Search

See all results