Win: 4 tickets voor Monster Jam 2018, inclusief toegang tot de Pit Party!

Heb jij net als ik ook een kind dat gek ik is op alles wat met auto's te maken heeft? Dan heb ik nu een superleuke winactie voor je!

Monster Jam 2018

Op 30 juni 2018 komt Monster Jam, een spectaculair motorsport evenement, naar De Kuip in Rotterdam. Dit is een event dat geschikt is voor de hele familie, en dus ook voor kinderen.

De show zal iedereen op de rand van hun stoel laten zitten met high-power entertainment voor de hele familie, gecombineerd met ultieme off-road motorsport. In 2016 was Monster Jam voor het eerst in Rotterdam met meer dan 30.000 bezoekers.

Stunts en spectakel

Enorme parcours van modder worden gecreëerd zodat levensgrote trucks ons verrassen met spectaculaire stunts. De Monster Jam is een van de weinige sporten waarbij mannelijke en vrouwelijke coureurs van wereldklasse gelijk zijn en strijden voor de winst op hetzelfde parcours. Dit jaar krijgen we in het stadion ook de kans om via hun smartphone in real time te stemmen op de winnaar van de two-wheel en freestyle-wedstrijden.

Voorafgaan aan de Monster Jam vindt de Pit Party plaats. Tijdens de pit party worden alle Monster Jam Trucks opgesteld naast de Kuip en kun je op de foto met de trucks én de coureurs. Heel cool natuurlijk!

Wil je kans maken op 4 kaartjes voor de show én de Pit Party?

Heb jij een auto-fan thuis en wil je graag met je gezin naar de Monster Jam? Like en deel dan dit bericht op de Facebook- of Instagram pagina van Mamaschrijft en laat in een comment weten met wie je wil gaan.

Alle praktische info op een rij:

  • 30 JUNI 2018 – DE KUIP, ROTTERDAM. WWW.MONSTERJAM.NL
  • Aanvang show: 15.00 uur
  • Aanvang Pit Party: 11.30 uur – 13.00 uur (toegang tot 12.30 uur)

Win: 4 tickets voor Monster Jam 2018, inclusief toegang tot de Pit Party!

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

2 comments

  1. Marian B

    Wat zou dit tof zijn voor mijn twee mannen! Mijn zoontje speelt dit regelmatig na met zijn eigen speelgoed monstertrucks. Wat zou het geweldig zijn om ze nu eens in het echt in actie te zien.

  2. Esther

    Oh wat zou dat ontzettend gaaf zijn. Vorig jaar is alleen de oudste geweest en hij heeft het er nog steeds over. Het zou zo leuk zijn als de jongste (en ik ook) dit keer ook mee zou kunnen!!!

Type to Search

See all results