Win: 4 zilveren tickets voor Disney on Ice presenteert Betoverende Werelden!

Jaaaaa, je leest het goed! Disney on Ice komt er weer aan en ik mag vier tickets voor de openingsshow in Rotterdam weggeven!

Afgelopen jaar had ik bedacht om een soort traditie-uitje te organiseren rond de kerstperiode om samen met ons gezin te doen. Een uitje dat elk jaar, zolang we dat leuk vinden, terugkomt. Ik had al veel gelezen en gehoord over Disney on Ice en besloot dat dit het uitje moest worden. Raf was toen net vier jaar en Izzie moest nog twee jaar worden. Ik twijfelde een beetje of zij niet te jong was, maar eenmaal daar bleek dat totaal niet het geval. Ze genoot met volle teugen en heeft de hele show aandachtig gevolgd. Wat een succes, en dus zeker voor herhaling vatbaar!

Dit jaar staat Disney on Ice daarom weer op de planning, en ik ben echt superblij dat ik ook één van jullie mag blij maken met vier zilveren tickets voor de openingsshow op 15 december in Rotterdam! Lees snel verder om te zien hoe je kans maakt.

Wat kan je verwachten tijdens Disney on Ice – Betoverende werelden?

Een spectaculaire en betoverende show, live op het ijs! Dit jaar gaan we kijken naar onder andere scenes uit Cars, De Kleine Zeemeermin, Toy Story en uiteraard ontbreken Micky, Mini Mouse, Donald Duck en Goofy ook niet. En net als vorig jaar mogen we ook weer genieten van de Frozen zusjes die ontdekken hoe ware liefde een koninkrijk kan redden.

Win: 4 zilveren tickets voor Disney on Ice presenteert Betoverende Werelden!

Win: 4 zilveren tickets voor Disney on Ice presenteert Betoverende Werelden!

Winnen?

Wil je ook graag met je gezin naar deze magische show op het ijs? Ik mag vier zilveren tickets weggeven voor ‘Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden’ op vrijdag 15 december 2017 om 19.00 uur in Ahoy Theater Rotterdam. 

Hoe maak je kans op tickets?

 • Geef de Facebookpagina van Mamaschrijft een like.
 • Like (delen mag ook) dit bericht op Facebook en/of Instagram.
 • Geef in een comment hieronder of onder de Facebook-/Instagram post aan dat je graag kans maakt en welk Disney karakter jouw kind te gek vindt.

Bedenk wel vast van te voren of je vrijdag 15 december om 19:00 wel kan gaan, anders heeft deelnemen aan deze actie geen zin. De tickets zijn namelijk niet inwisselbaar voor een andere datum of locatie.

Je kan meedoen tot donderdag 26 oktober. En dan wordt de winnaar bekend gemaakt.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

23 comments

 1. Roosje Berg

  Mijn neefjes zijn helemaal DOL van CARS! wij doen daarom dolgraag mee met jullie winactie!

 2. Christa lindhout

  Wij doen heel graag mee en kunnen ook 15 december. Het favoriete figuur van mijn dochter is elza. De mooie ijs prinses.

 3. Jones

  Oooh wat zouden we deze show graag zien! Goeie ouwe Mickey blijft de favoriet van ons zoontje maar onze dochter is vooral dol op Anna en Elsa. Heel graag maken we kans om al die fantastische Disney figuren in het echt te kunnen bewonderen.

 4. Noelle Claudio

  O wat zou ik deze kaartjes graag winnen! Het lievelingskarakter van mijn zoontje is bliksem mc Queen en van mijn dochtertje elza 🤗

 5. Marcia Kan

  Wat een gave actie, waag graag een kansje voor mijn dochters. Dol op Disney!! Tot voor kort waren Anna en Elsa favoriet. Deze fase lijkt nu een beetje voorbij te zijn en nu is Vaiana toch wel in trek. Maar Rapunzel doet het ook altijd goed!

 6. Patricia de crom

  Ik doe mee.ons mannetje vind Mickey mouse te gek

 7. Noor Linn Schlepers

  Mijn kinderen zijn dol van Cars en Frozen! we doen dan ook heel graag mee met jullie winactie (Y)

 8. Mariska van lochem / op fb mariska giulianojazzlyna

  Ik doe graag mee voor mijn gezin. Mijn zoon houdt van cars en mijn dochter van frozen. Hoe gaaf zou dit dan zijn!!

 9. elisabeth maria martina

  assepoetser welk meisje wil er nou niet een prins op het witte paard

 10. Maaike tH

  Ik doe graag mee! Mijn kinderen zijn helemaal gek op Frozen, vooral Olaf is erg populair bij ons thuis…

 11. Aisha

  Oooh Aiden is dol op Mickey Mouse! Zou graag winnen zodat papa en mama met grote broer alleen op stap kunnen. Eventjes geen aandacht delen met zijn zusje!

 12. Alyt van der Heide

  Wauwie ja Disney on Ice. Dit lijkt mijn meiden en mij te COOL ❄❄ om naar toe te gaan. Wel helemaal in Rotterdam, maar zo’n COOL uitje is dat dubbel en dwars waard. Mijn meiden zijn fan van de Frozen figuren, maar zijn ook helemaal gek van de Kleine Zeemeermin, deze willen ze dan ook graag zien!

 13. Roxanne

  Sophie is helemaal gek van Frozen. Ze is pas 2,5 maar kan de liedjes zingen, stukken tekst opzeggen en sommige liefjes ‘optreden’. Zou super zijn om dit met haar te kunnen doen. Met 4 kaartjes kunnen we haar vriendje Jens meenemen, die gek is van auto’s! 😍

 14. Anneliese de Waal

  Ik doe graag mee voor de kinderen, zullen ze geweldig vinden, ze houden heel erg van Disney.

 15. Yasmina

  Hoi, super winactie!
  Ik heb je geliked op FB, op FB heet ik Yas Mina. En ik heb de instagram heb ik de post geliked, daar heet ik Mina90x
  Ik wil graag met mijn nichtje en 2 neefjes naar Disney on Ice. Mijn nichtje is dol op Frozen en mijn neefjes op Mikey Mouse.

 16. Tanja Kuijer

  Oooh wauw Mamaschrijft! Wat een verwennerij, met 4 zilveren tickets voor disney on ice maakt u mij en mijn 3 kindjes DOL blij :-D! Wat zou het fantastisch zijn als ik mijn 3 kids mag verrassen met kaartjes voor Disney on Ice op 15 december, er zou een wens van van hen in vervulling gaan als ze eens naar deze magische show mogen gaan!. Het favoriete Disney personage van mijn 3 kinderen is…….. Mickey Mouse! Dit is 1 van de weinige dingen waar mijn kinderen het alle 3 over eens zijn. Mickey Mouse is hun favoriete Disney vriendje, en van mama stiekem ook ;-)! Die lieve grappige Mickey Mouse. Wat zou het geweldig zijn als mijn kids hun Disney helden eindelijk eens live mogen gaan bewonderen op het ijs in deze betoverende show. Dol graag kom ik een kansje wagen op deze waanzinnig gave prijs, dank voor deze magische kans :-D!. Uiteraard was ik al liker op facebook en heb het bericht gelijk gedeeld, zo kunnen al mijn vrienden ook een kansje wagen ;-). En dan nu maar heel hard gaan duimen en hopen dat wij heel misschien wel op 15 december naar Disney on Ice toe mogen komen…… Duim, duim, duim! 😀 Groetjes Tanja

 17. Peggy Palm Elizen

  Goofy is met zijn onhandigheid , voor mij de leukste.

 18. Annelies van Hurne

  De karakters van frozen zijn hier favoriet.. Ik vind de kleine zeemeermin leuk en Bella..

 19. michael noo

  Maak heel graag kans! De grote favoriet hier is Olaf

 20. Cynthia

  Wij doen zeker mee aan deze super actie wij zijn gek op Elsa fozen

 21. Sharon de Ridder

  Ik maak graag kans! Mijn oudste dochter is dol op Ariël; laat die nou net in de show zitten!

 22. Trezie Meuwissen

  Heel graag loot ik mee! Mijn favoriete Disney karakter is Mickey Mouse. Hij blijft zoooo leuk! Mijn kleindkids zijn er ook helemaal dol op.

 23. Lydia

  Wat een leuke actie! Ik zou mijn meisje van 4 graag meenemen naar zo’n mooi spektakel. Zij vindt de Frozen prinsessen erg mooi en heeft de film al heel vaak gezien. Op het ijs zal zeker ook een indrukwekkende ervaring zijn 🙂

Type to Search

See all results