WIN! Bellaire zomerjas

17 februari 2015

Spring is in the air!

Ooh wat word ik blij van de gedachte aan de lente die eraan komt. Het moment dat je naar buiten stapt en voelt: laat die winterjas maar en YES, eindelijk kan ik die nieuwe zomerjas aan! Bellaire voelt feilloos aan waar onze kinderen behoefte aan hebben: bewegingsvrijheid, toffe kleurtjes, coole prints en vooral een lekker zittend model jas. Zelf vindt Bellaire dat kinderen voortdurend op zoek zijn naar nieuwe grenzen (eens!). Samen met vriendjes of alleen. Bellaire ontwikkelt kinderjassen die kinderen helpen bij hun ontdekkingsreis. Klauteren, klimmen, glijden, vallen en verstoppen. In sommige modellen zit een vakje in de mouw waar ze hun eigen geheime spulletjes in kunnen verstoppen. De jassen van Bellaire hebben een schat aan mogelijkheden. Dat maakt ze extra cool. Ik ben dan ook zo blij om jullie te kunnen mededelen dat ik maar liefst twee zomerjassen mag weggeven!

WIN!

Laat weten welke jas jouw voorkeur heeft, de gele (voor jongens, al vind ik ‘m voor meisje ook heel tof, zie foto) of de leuke met bloemprint. Ik hoor ook graag welke maat je nodig hebt en aan wie je de jas wilt geven. Like Bellaire en mamaschrijft op Facebook en deel dit bericht op Facebook of stuur een tweet via je Twitteraccount.

De winnaars worden volgende week bekend gemaakt. Duimen met z’n allen!

Cool geel van Bellaire!

Cool geel van Bellaire!

Fijne bloemen van Bellaire!

Fijne bloemen van Bellaire!

17 Reacties

 1. Cindy van Echtelt

  Wauw wat een gave actie met 3 meiden en een jongen ga ik toch voor de gave meisjeszomerjas mint in maat 104 zou een geweldig cadeau zijn voor mijn dochter Isaura ze is namelijk 25 februari jarig!!! ga heel hard duimen

 2. Marguerita Suddaby

  Die bloemenjas zou te gek staan bij mijn dochter Aislynn in maat 110! Helemaal leuk deze actie!

 3. ilona

  Wat een leuke jassen! Ik heb zelf 2 stoere jongens en de gele jas lijkt me geweldig voor mijn kleine man. Maat 116/122 schat ik komende zomer….

 4. Nathalie Hellmig

  Jaaaaaaaaaaaa!! Dit is echt superleuk!! Wat een WAANZINNIG mooie jassen gaan jullie weggeven <3 Ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op de bloemenprint maatje 110/116 voor mijn dochtertje, wat is hij gaaaaaaaaaf! Helemaal super! Ik ben helemaal ENTHOUSIAST 😉 MAAK ME GEK! Ik ben fan hoor!! SPANNEND! Nu maar héééééééél hard duimpjes draaien! Fijne dag, liefs Nathalie

 5. Marian

  Zeker een leuke actie, ik doe mee! Laat de lente maar snel komen!

 6. Sofie Dekkers

  Heel graag die met de bloemen voor mijn meisje! Maat 122/128

 7. karlijn

  De gele in maat 104 voor mijn zoontje (en zin zusje als ze ouder is, zeker ook gaaf voor meisjes! ) zou echt geweldig zijn!

 8. wobke

  Fantastisch wat een coole jas, die gele! Er is al zo weinig wat eruit springt voor jongens, maar hier word ik helemaal happy van! Groetjes, Wobke

 9. claudia wouters

  wauw ondanks dat ik een mama ben van 3 boys en maar 1 meid vind ik die meidenjas wel helemaal te gek dus die in maat 116- 122

 10. Elvira Blok

  Gaaf de jongensjas in 104

 11. katriena

  de gele maat 104

 12. Nynke

  Leuk zeg de bloemetjes in 134 voor mijn nichtje.

 13. Sylvia

  De meisjes jas (bloemetjes, in maat 122 graag voor ons meiske

 14. Linda de Bode- Meester

  Het bloemenjasje voor onze middelste dochter, het zonnetje in huis in maat 110/116 graag

 15. Anita H.

  Heel graag de gele in maat 140 voor zoontje van mijn vriend.

 16. Marianne

  Gelukkig is hij er ook op de grotere maten. Want kleine meisjes worden groot. De gebloemde jas lijkt voor mijn dochter Madelief gemaakt. Wat een plaatje! Mijn dochter van 10 heeft denk ik 164 nodig!

 17. Adelaide Balk

  Wow de gele jas voor onze Jonathan zou super gaaf zijn in maat 116-122

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.