Win deze mega kleurplaat van Amsterdam!

24 december 2014

Een blauwe olifant in Artis.

Toen ik dit berichtje in mijn inbox kreeg was ik direct nieuwsgierig naar HOE leuk deze kleurplaat wel niet zou zijn: ‘Een olifant blauw maken in Artis? Met je speelgoedauto over het Museumplein scheuren? Het kan met Very Mappy: de XXL kleur- & speelkaart van Amsterdam. Deze gigantische kinderplattegrond van Amsterdam biedt in de kerstvakantie urenlang speelplezier voor de hele familie.’

Mijn kinderen zijn dol op kleuren. Uren zijn ze er zoet mee en het leuke: moeders vindt het heerlijk om mee te kleuren. Ik kan dan heel makkelijk alle moetjes loslaten. Toen ik de kinderen vertelde over deze mega kleurplaat waren ze direct dolenthousiast. Ik mailde Mans dat ik graag een exemplaar wilde ontvangen en er ook graag 2 wilde weggeven in een winactie. Geen probleem, mailde ze vrijwel direct terug. ‘Ik wil zoveel mogelijk kinderen blij maken met de kleurplaat van Very Mappy.’

De volgende dag al ligt er een pakketje in de bus: de XXL kleurplaat in een handige kartonnen hoes. Want de plaat is echt niet in een uurtje ingekleurd en hoe leuk is het om ‘ m mee te nemen op visite. Kunnen alle kids lekker kleuren terwijl de ouders ongestoord borrelen :). Terwijl ik met Mans aan het mailen ben vraag ik direct ook even hoe ze op het idee van deze kleurplaat is gekomen:

“In november 2013 ontstond het idee voor Very Mappy, mede dankzij mijn neefje Gijs. We waren met zijn speelgoedauto’s aan het spelen, toen ik dacht: dit kan leuker. Dit was ook uit eigen belang, want ik begon me aardig te vervelen. Op een vel papier begon ik autowegen te tekenen, een parkeerplaats en een stopbord. Gijs vond het meteen heel leuk, kleurde alles in en reed weer verder. We speelden echt samen en het was leerzaam voor hem.”

Volwassenen en kinderen samen laten spelen.

“Very Mappy heeft als doel om volwassenen en kinderen samen te laten spelen, creëren en ontdekkend te leren. De eerste plaats is een kaart van Amsterdam. De hoofdstad is zo volledig mogelijk weergegeven, want details en de diversiteit maken onze hoofdstad juist zo boeiend. Op de kaart zie je bijvoorbeeld 2 mannen hand in hand, een moslima, een gehandicapte jongen, een Joodse man, maar ook een pinguïn in een 45 km wagentje. Ook staan de grote musea en leuke uitgaanstips en grappige weetjes over Amsterdam op de kaart. Inmiddels zijn we ook druk bezig met een kaart voor heel Nederland. Zo kan je met je speelgoedauto binnen enkele seconde van Leeuwarden naar Maastricht rijden! Naast Nederland zijn er voor 2015  internationale plannen en krijgen we ook interesse uit het onderwijsvak en van diverse gemeentes.”

WIN! Nou, ik ben meer dan overtuigd en dan ook blij om te laten weten dat jij een XXL kleurplaat kunt winnen! Like Very Mappy op Facebook en deel&like dit bericht op je eigen pagina. 30 december maak ik de winnaars bekend zodat de gelukkigen nog tijdens de kerstvakantie heerlijk thuis aan de slag kunnen. Succes!

PS: Very Mappy is voor €13,90 verkrijgbaar bij boekhandels, giftshops en museumwinkels in Amsterdam.

Very Mappy XXL kleurplaat Amsterdam

Very Mappy XXL kleurplaat Amsterdam

3 Reacties

 1. jan

  gedaan

  Antwoord
 2. geke

  ik doe graag mee

  Antwoord
 3. jody

  win graag Very Mappy

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.