Win deze zomerse armcandy!

17 juli 2014

Love, Peace & Happiness

Terwijl Samia, oprichter van Hippie Chic, tijdens een reis in Mexico verbleef, realiseerde ze zich dat ze ontzettend blij werd van de mooie spullen, bijna allemaal handgemaakt, de relaxte mensen, de mooie kleuren en het lekkere eten. Ze besloot dat ze dat gevoel en al dat moois niet achter zich wilde laten, maar juist wilde meenemen naar Nederland. En zo ontstond het idee voor Hippie Chic.

Unieke spullen die je blij maken.

Samia: “Eenmaal thuis werd het idee voor een webshop steeds concreter. Het was dubbel: ik wist zeker dat ik mijn eigen online winkeltje wilde, maar aan de andere kant wist ik ook zeker dat ik mijn 32-urige baan als communicatieadviseur niet wilde opzeggen. Dat werd dus in de avonduren bijklussen. Ik vind het heerlijk om te doen. Alles in mijn shop is handgemaakt en de ontwerpers met wie ik samenwerk hebben allemaal hun eigen verhaal. Zo leerde ik Hylke van Niel kennen, een ware houtkunstenaar. Hij maakt prachtige houten designmeubelen van lokaal hout. Dat idee inspireerde mij enorm en ik heb hem gevraagd om woonaccessoires van lokaal hout te ontwikkelen voor mijn webshop. Hij heeft prachtige houten schommels en broodplanken gemaakt. In combinatie met stoere leren onderdelen zijn het unieke producten geworden. Via internet kwam ik in contact met Evelien Wolters, de eigenaresse van Hip-e. Zij maakt de meest prachtige accessoires van Nederlands kwaliteitsleer zoals clutches van koeienhuid en leren kussens met studs. Van alle producten wordt maar één exemplaar gemaakt. Hylke en Evelien zijn mensen die net als ik hun droom hebben gerealiseerd en unieke producten maken waar je blij van wordt.  Ik hoop dat de mensen die in mijn winkel komen ervaren dat ze bijzondere spullen kopen.”

Zomerse armcandy.

Nadat ik in de shop van Samia de armbanden van MOOSTwanted spotte, was ik direct hooked! De armbanden worden met de hand gemaakt door Marinka Oostveen en ze gebruikt alleen de beste materialen. Al een hele hoop mensen hebben me gevraagd waar ik de armcandy kocht. ‘Bij Hippie Chic natuurlijk!’ Sterker nog, terwijl ik samen met Samia armbanden uitzoek op een zonnig terras, komen mede terrasgangers nieuwsgierig kijken wat voor moois er is uitgestald.

WIN! Er staat net weer een nieuwe voorraad online, dus ook verliefd op deze armbanden? Wees er snel bij, ze zijn steeds razendsnel uitverkocht. Maar een MOOSTWanted (t.w.v. 34,95) winnen is nog leuker natuurlijk! Het enige wat je hoeft te doen is Hippie Chic en mamaschrijft liken op Facebook. Volgende week maak ik de winnaar bekend!

1 Reactie

  1. Jolijn

    Oh wat leuk !!!! Ik doe mee

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.