Win een goodiebag voor Turbo FAST fans!

23 april 2014

Is jouw kindje ook dol op Turbo de Slak? Die van mij wel! Turbo is een supersnelle race slak en beleeft samen met zijn vriendjes de leukste avonturen. Helemaal nu we Netflix hebben kunnen Robijn en Zeger hun geluk niet op. We houden ons wel aan de schermtijd-afspraken natuurlijk.

In samenwerking met Netflix, het wereldwijde toonaangevende netwerk voor internettelevisie, mag ik drie rugzakjes gevuld met toffe Turbo FAST goodies zoals een slakkenogen haarband, een t-shirt en kleurplaten weggeven. Like dit bericht op Facebook en laat weten aan wie je het rugzakje cadeau zou willen geven.

Volgende week maak ik de drie winnaars bekend!

 

 

 

 

 

 

1 Reactie

  1. jolanda besems

    Wat leuk zeg,mijn neefje zou het super vinden

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.