WIN een uniek overhemd van Vintage Cowboys!

Comfort is juíst voor kinderen heel belangrijk natuurlijk. Want klimmen en voetballen doe je lang zo lekker (en goed!) niet als je kleren niet lekker zitten. Jeanine van Zuijlen werkte jarenlang in de confectie maar vond het gebrek aan mooie jongenskleding te groot. Ze waagde de stap en begon zelf  met het ontwerpen van onwijs mooie, stoere, grappige jongens overhemden. Vintage Cowboys werd geboren. De coole blouses zijn iets getailleerd, dus bij lange na geen hobbezak! Als jongensmoeder weet Jeanine precies wat eigenwijze jongens willen en dat laat ze zien met de enorm leuke collectie overhemden.

De blousjes zijn handmade of in kleine oplages in Nederland gemaakt omdat Jeanine de overproductie in Nederland wil beperken. En er is ook nog eens gedacht aan het feit dat kinderen niet teveel gedoe willen bij het aan en uitkleden, dus de overhemden hebben drukkers in plaats van knopen en een jersey longsleeve en schouderpas waardoor de bewegingsvrijheid vergroot wordt.

Kortom, er is aan alles gedacht: coolness, comfort en ‘makkelijk in gebruik’!

Zie je je zoon al lopen in een van de toffe overhemden? Doe dan mee aan de winactie! Mail (heidischrijft@gmail.com) uiterlijk 20 november het antwoord op de volgende vraag: Welke naam heeft overhemd met de Cowboy print?

Deel daarnaast deze post op je eigen Facebookpagina en like Vintage Cowboys en mamaschrijft op Facebook.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results