WIN een uniek overhemd van Vintage Cowboys!

13 november 2013

Comfort is juíst voor kinderen heel belangrijk natuurlijk. Want klimmen en voetballen doe je lang zo lekker (en goed!) niet als je kleren niet lekker zitten. Jeanine van Zuijlen werkte jarenlang in de confectie maar vond het gebrek aan mooie jongenskleding te groot. Ze waagde de stap en begon zelf  met het ontwerpen van onwijs mooie, stoere, grappige jongens overhemden. Vintage Cowboys werd geboren. De coole blouses zijn iets getailleerd, dus bij lange na geen hobbezak! Als jongensmoeder weet Jeanine precies wat eigenwijze jongens willen en dat laat ze zien met de enorm leuke collectie overhemden.

De blousjes zijn handmade of in kleine oplages in Nederland gemaakt omdat Jeanine de overproductie in Nederland wil beperken. En er is ook nog eens gedacht aan het feit dat kinderen niet teveel gedoe willen bij het aan en uitkleden, dus de overhemden hebben drukkers in plaats van knopen en een jersey longsleeve en schouderpas waardoor de bewegingsvrijheid vergroot wordt.

Kortom, er is aan alles gedacht: coolness, comfort en ‘makkelijk in gebruik’!

Zie je je zoon al lopen in een van de toffe overhemden? Doe dan mee aan de winactie! Mail (heidischrijft@gmail.com) uiterlijk 20 november het antwoord op de volgende vraag: Welke naam heeft overhemd met de Cowboy print?

Deel daarnaast deze post op je eigen Facebookpagina en like Vintage Cowboys en mamaschrijft op Facebook.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.