Win een ZOO Adventure laars t.w.v. 229 euro!

24 april 2014

De laarzen van Zoo Adventure zijn 100% waterdicht en kunnen tegen een stootje. Perfect voor strandwandelingen, struinen door de bossen, ook al heeft het net geregend of – waarom niet – onder een kort broekje; waanzinnig stoer! Zoo Adventure is een wereldwijd verkocht merk specifiek voor mensen die graag buiten zijn. De laarzen zijn duurzaam en geschikt voor dagelijks gebruik. Een typische laars die je het liefst elke dag zou dragen; het zachte voetbed is natuurlijk een verademing in vergelijking met die hoge hakken.

Mamaschrijft mag een paar laarzen ter waarde van 229 euro weggeven! LIKE mamaschrijft en ZOO adventure op Facebook, deel dit bericht op je eigen pagina en laat weten welke laars (en maat) jij zou willen winnen!

Een hele fijne nice to know: ZOO Adventure Cares steunt diverse goede doelen. Een klein bedrag van de aankoopwaarde van elke laars komt terecht bij een goed doel. Mooi initiatief!

13 Reacties

 1. Nathalie Hellmig

  Whaaaaaaaa dit kan niet waar zijn! wat een WAANZINNIG mooie laarzen, LOVE IT! echt een DROOM om te mogen winnen *zucht* maatje 38 zou helemaal TE GEK zijn! Nu maar onwijs hard duimpjes draaien, MAAK ME GEK 😀 Fijne dag, liefs Nathalie :*

  Antwoord
 2. Diny Gijsberts

  Asperge-bakjes stickeren op Maandag
  Eerst maar eens zien te winnen,kijken we dan wel verder 😉

  Antwoord
 3. Anneliese

  Wat een prachtige laarzen, echt schitterend, ik doe graag mee 🙂

  Antwoord
 4. Elly

  graag maat 40

  Antwoord
 5. cheyenne

  Leuk ik doe graag mee. Hoe moet ik hierop
  Reager via Facebook?
  Ik doe graag mee voor de grijs/paarse dames laars in maat 38 . Heerlijk voor de wandelingen met de hond

  Antwoord
 6. inge

  Met deze praktische Adora waterdichte blauw navy leren dameslaarzen aan
  kan ik met gemak de paden op gaan
  en kan ik zelfs de grootste plensbuien droog doorstaan!

  Antwoord
 7. sophiagrootjans@hotmail.com

  Ik zou deze Zoo Adventure Laarzen graag winnen in maat 39

  Antwoord
 8. Mirjam Hellingman

  Wat een stoere laarzen een maat 39 is prima.

  Antwoord
 9. Heidie

  Ik wil graag een paar Zoo adventure laarzen in maat 38 winnen. Een paar Baudine ladies waterproof, grey, zijn hier zeker welkom.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.