Win geboortekaartjes van Mevrouw Emmer!

19 maart 2015

Meer dan persoonlijk

Voor de echt leuke geboortekaartjes moet je bij Mevrouw Emmer zijn. Ik maakte kennis met Marieke, het brein achter deze leuke shop, via mijn ‘partner in crime’ Marleen Vos. Hun baby’tje werd verwekt in Kaapstad en geboren in Amsterdam. Deze twee prachtige plaatsen kwamen terug in het meer dan persoonlijke geboortekaartje van dochter Anais. Je ziet ‘m hier trouwens, in de categorie geboortekaartjes op maat.

Beste babyshop 2014

Het is voor mij dan ook geen verrassing dat Mevrouw Emmer de prijs Beste Babyshop 2014 in ontvangst heeft mogen nemen. Marieke maakt en verkoopt alleen de meest eigenzinnige en verrassende kaartjes, omdat de dertien in een dozijn-kaartjes er al in overvloed zijn. En zeg nou zelf, een kaartje waar te weinig aandacht aan is besteed, dat kán toch niet.

Marieke ontwerpt dus geboortekaartjes op maat, maar ook kaartjes die reeds zijn ontworpen en thuishoren in de categorie Meneertjes, Mevrouwtjes en kaartjes speciaal voor tweelingen. Lettertype en kleur kunnen kosteloos worden aangepast zodat het toch nog helemaal jouw stijl wordt. Daarnaast kun je ook leuke adresstickers bestellen, een proefkaartje opvragen (voor de leuk en voor de zekerheid) en kun je het kaartje op canvas laten drukken. Die van Anais pronkt op haar kinderkamertje. Erg gaaf.

WIN een set geboortekaartjes t.w.v. 160 euro!

Om te vieren dat het Mevrouw Emmer zo voor de wind gaat, stelt Marieke een set van maximaal 100 geboortekaartjes (geen maatwerk) beschikbaar! Om kans te maken dien je het volgende te doen:

 • like Mevrouw Emmer en mamaschrijft op Facebook
 • deel dit bericht op je eigen pagina
 • laat in een reactie weten waarom jij de set geboortekaarten zou willen winnen
 • ben je niet zwanger maar gun je deze prijs je zwangere vriendin, zus, buurvrouw of collega? Tag haar dan en wie weet geef jij haar deze enorme verrassing!

SUCCES!

PS: het aantal likes op de Facebookpagina van Mevrouw Emmer moet minimaal op 175 komen te staan voordat de prijs eruit gaat. Moet lukken toch?

2 Reacties

 1. Bodil

  Wat ontzettend leuk! Ben zelf net bevallen, maar mijn lieve vriendinnetje Denise verwacht deze zomer haar eerste kleintje. Daar hebben zij en haar vriend Roy erg lang naar uitgekeken, dat is zeker straks een prachtig en memorabel kaartje waard!

  Antwoord
 2. Lianne Wisse

  Wauw wat een gave actie!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.