WIN: Het nieuwe vriendje van je kind.

18 december 2014

Een nieuwe beste vriend.

“Lieverds, jullie krijgen een eigen kruik!” Met een grote glimlach op hun smoeltjes pakken ze het net bezorgde pakje uit. 10 seconden later zie ik twee stralende koppies met in hun handen deze lieve uilenkruikjes. Zodra het ook maar iets frisser wordt ligt er standaard een kruik in mijn bed. Want die voeten van mij zijn snel ijskoud en lekker slapen is dan onmogelijk. Maar vanaf het moment dat Robijn en Zeger ontdekten hoe lekker het eigenlijk is, zo’n warm ding in je bed, was het vaak een strijd: wie mag ‘m vanavond? Ik had wel eens van die leuke kleine kruikjes gezien, maar waar? Bij Kruikjes.be dus: dé plek waar je de leukste kruiken vindt.

Liefde op het eerste gezicht. 

Terwijl ik het lastig vind om te kiezen tussen de uilenkruik en deze ‘foute’ Noorse-kruik, vraag ik me af hoe het idee voor deze kruikenwinkel eigenlijk is ontstaan. Ik vind het een leuke niche! Ik stel Gody (37 en mama van drie) de vraag en er komt een uitgebreid antwoord mijn kant op: “Zes jaar geleden ontdekte ik het Duitse merk Apple Pie. Het merk fascineerde me zodanig dat ik uiteindelijk een afspraak maakte met de Duitse dame achter het merk en ik bezocht haar atelier in Keulen. Daar werd ik helemaal verliefd. Weer thuis in België startte ik mijn webshop waar ik onder andere de warmwaterkruiken van Apple Pie verkocht. Tussen de kruiken en mij was het liefde op het eerste gezicht. Ik heb namelijk zelf vaak last van buik- en spierpijn, maar met een kruikje tegen je aan is de pijn zoveel beter te handelen. Mijn kruiken kennis is inmiddels enorm, mag ik wel stellen, en ik verkoop allen kruiken die aan alle veiligheidseisen voldoen en er ook nog eens mooi uitzien. Momenteel werk ik hard aan een eigen ontwerp, in samenwerking met een Belgische modeontwerpster. Als alles goed gaat komt onze kruik volgend jaar op de markt!”

Redder in nood.

Volgens Gody is een kruik echt een maatje en dat ben ik zo met haar eens. Het werkt niet alleen tegen koude voeten, maar is ook een redder in nood bij spierpijn, buikpijn, en krampen bijvoorbeeld. Sinds de uiltjes bij ons wonen, leg ik ze elke avond, een half uurtje voor de kinderen gaan slapen, in bed. En als ik later kijk of ze lekker liggen te knorren dan ligt Uil stevig in de armen geklemd tegen mijn schatjes aan. Zoet!

WIN! Wil je ook een uilenkruik winnen? Doe dan mee aan deze actie! Like kruikjes.be en mamaschrijft op Facebook, deel dit bericht op je eigen pagina en laat weten wat de inhoud van de uilenkruik van Hugo Frosch is. Mail het antwoord uiterlijk 24 december naar heidischrijft@gmail.com. Succes!

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.