Win kaartjes voor de Museumnacht Kids in Den Haag.

Op zaterdag 18 maart worden de musea in Den Haag op hun kop gezet tijdens de Museumnacht Kids. Voor het eerst is er een Museumnacht speciaal voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud.

Met veel lawaai opent Slagwerk Den Haag samen met de jonge nachtbrakers in het Gemeentemuseum de avond, door zelf muziek te maken met je lichaam. Vanaf 17.00 uur wordt er in 20 musea een leuk en avontuurlijk programma georganiseerd rondom het thema helden. De avond wordt afgesloten met een dansje bij de kinderdisco in het Haags Historisch Museum die tot 22.30 uur duurt.

Heldenprogramma

Rond het thema ‘helden’ is er van alles te doen tijdens Museumnacht Kids. Zo ontmoet je in de Gevangenpoort twee helden die daar vroeger gevangen zaten, en maak je er je eigen schandbord. In het Mauritshuis ontmoet je Maurits Muis en schilder je je eigen superheld. Ook op het water kun je je vermaken, want aan boord bij de Willemsvaart ontmoet je Pipi. In Voorburg ga je bij Museum Swaensteyn terug in de tijd naar de Romeinen en knutsel je je eigen mozaïektegel. Vergeet vooral niet het kleine Toverlantaarnmuseum te bezoeken, een van de verborgen parels van de stad.

Voor de ouders

Ouders hoeven zich tijdens Museumnacht Kids nergens zorgen om te maken, want overal is aan gedacht. Voor de knorrende maagjes staat er in veel musea een heldenmaaltijd op het menu. Om van het ene museum naar het andere te reizen stap je in de historische bussen van het Haags Busmuseum.

Informatie en kaartverkoop

De Museumnacht Kids is op zaterdag 18 maart tussen 17.00 en 22.00 uur. Kaarten kosten €7,50 euro voor zowel ouders als kids en zijn te koop bij onder meer de VVV, Paagman, Haags Historisch Museum, de Gevangenpoort, Escher in het Paleis en Huygens’ Hofwijck (Voorburg). Bekijk het hele programma en alle kaartverkooppunten op www.museumnachtkids.nl.

Winnen?

Ik mag vier kaartjes weggeven voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Wil jij naar deze Museumnacht Kids? Laat in een comment hieronder of op mijn Facebookpagina weten dat je interesse hebt! Ik maak donderdagavond de winnaar bekend en je kaartjes worden voor je klaar gelegd.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results