Win: vier tickets voor een familieconcert in het Concertgebouw in Amsterdam.

Wat doe jij aanstaande zondag 28 januari? Is je agenda nog leeg, lees dan snel verder!

Mamaschrijft heeft weer een héle leuke winactie, want misschien ga jij met drie andere gezinsleden naar het familieconcert ‘Schilderijen van een tentoonstelling’.

Wie mij een beetje kent weet dat ik graag naar voorstellingen en theaters ga met mijn kinderen. Zij kunnen helemaal opgaan in een verhaal, en voor mij is het daarom dubbel genieten. En vooral mijn middelste dochter vind het te gek, en houdt heel erg van muziek. Daarom gaan we ook graag naar het Concertgebouw in Amsterdam. Zij hebben namelijk ook een programma speciaal voor kinderen! De familieconcerten in Het Concertgebouw nemen de hele familie mee op wonderlijke ontdekkingstochten in de wereld van muziek, instrumenten en musici.

Schilderijen van een tentoonstelling

In het familieconcert Schilderijen van een tentoonstelling (6+) brengt Moessorgski beroemde kunst tot klinken. Een onhandige dwerg die heel raar loopt, kuikentjes die in hun eieren een ballet uitvoeren. Een heks in een hut op kippenpoten, en kinderen die spelen in het park. Er is ook muziek voor jou: een deuntje waarmee je langs die taferelen wandelt. Het Amsterdam Wind Quintet speelt met z’n vijven al die tovermuziek, in een bewerking van Kees Olthuis. En omdat geen van allen piano speelt, nemen ze Charlie Bo Meijering mee.

Horen en zien in het Concertgebouw

In Schilderijen van een tentoonstelling komen muziek, woord en beeld samen. Miriam Bouwens, bekend van Buiksloterbreekbekkikker, maakte prachtige nieuwe tekeningen voor in dit muzikaal museum. Die komen op het podium tot leven. We duiken in de ene na de andere wondere wereld. Een oud kasteel, het verre Rusland, en het Parijs van onder de grond. Muziek om te horen, te zien en te beleven. Dit concert is op 28 januari 2018.

Hier vind je meer informatie over het concert.

Kaartjes winnen?

Ik mag vier tickets weggeven voor het concert Schilderijen van een tentoonstelling! Wil jij kans maken? Like en deel het bericht hierover op de Facebookpagina van Mamaschrijft. Volgende week wordt de winnaar bekend gemaakt!

Win: vier tickets voor een familieconcert in het Concertgebouw in Amsterdam.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results