Zo leuk was de Bakfiets Battle!

Woensdag was Nederlands eerste Bakfiets Battle in het Vondelpark. En ondanks herfstachtig weer genoten de kinderen volop!

Afgelopen week schreef ik al over de Bakfiets Battle die zou plaatsvinden in het Vondelpark. Babysit app Bsit had dit leuke initiatief bedacht tijdens de herfstvakantie. Helaas zat het weer niet mee, maar desondanks hebben de kinderen (en ouders!) zich prima vermaakt, zo vertelt Stéphanie Sassen van Bsit (Nederland). Bsit is een handige babysit app die het leven van alle Nederlandse ouders makkelijker wil maken.

De start

De dag begon in het Melkhuisje waar alle kinderen samen hebben gekleurd en gekletst, en warme chocolademelk hebben gedronken. Na een tijdje brak gelukkig de zon door, dus op naar de zandbak waar gezinnen het grootste zandkasteel moesten bouwen in 5 minuten tijd. Geweldig om te zien dat kinderen dan grote bladeren pakken om ‘het kasteel’ te versieren of om groter te maken. 

Kegels gooien

Daarna ging de reis op de bakfiets naar het pierenbadje voor een potje kegels gooien. De ouders waren competitiever dan de kinderen want die wilden vooral ‘nog een keer’! Het volgende spel was eieren lopen. Dit ging verrassend goed – er waren minder gebroken eieren dan verwacht. Ook omdat 1 kindje het ei maar niet los wilde laten :). Het echte racen met de bakfiets is achterwege gebleven maar er zijn wel veel rondjes met de opvallende Bsit/Up-bakfiets gereden. 

Bakfiets Battle

Quality time

Het fijne zonnetje en het typische herfstlicht dat je normaal alleen ziet tijdens ‘golden hour’ zorgde voor een bijzondere sfeer. Het Vondelpark was adembenemend mooi en de perfecte setting voor quality time waar Bsit zo op hoopte te kunnen regelen. Het werd intiem in plaats van ‘lachen, gieren, brullen’, hoewel – er is alsnog flink gelachen!

Na afloop kregen alle kindjes een cadeau mee naar huis. De meisjes elk een Oilily beautycase met heerlijke naar bloemen geurende badproducten en hun allereerste parfum, voor het jongetje een Minions giftset en voor zijn moeder die zich officieel had ingeschreven een prachtige fotoshoot waarvan ze de mooiste foto uitvergroot en ingelijst krijgt. 

Alana, aanwezige moeder, zegt over de dag:

The Bakfiets day was super fun. The girls enjoyed  sitting in front honking the horn at the passers by. Amèlie especially loved the helium balloons! The hot chocolate and prizes at the end were most welcomed by us all. 

Op naar volgend jaar!

Lees ook:

Oppas vinden. Met de app Bsit gaat dat snel en veilig

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results