Altijd top: een voetbalshirt voor stoere voetbalkids

Onze zoon droomde al een tijdje van een eigen voetbalshirt. Eindelijk heeft 'ie er een, inclusief naam!

VoetbalshirtsKoning is een shop die je niet mag overslaan wanneer je kind helemaal hoteldebotel van voetbal is. Er is natuurlijk niets leuker dan zelf door het leven gaan als een voetballer (in de dop). En daar hoort een serieus voetbalshirt (en nog beter, compleet tenue) bij natuurlijk. Ik vertelde al eerder over de verjaardag van mijn zoon, zeven is ‘ie inmiddels, en elk jaar weer is dat een flinke, hele leuke, happening. Niets leuker dan je kind verrassen met mooie cadeaus en vooral veel liefde en aandacht op de aller mooiste dag van het jaar: zijn of haar verjaardag.

Lange tijd was het voor ons niet helemaal duidelijk of zoonlief wel of niet wilde voetballen. Hij startte met een jaartje voetballen bij Bloemendaal, maar neee, echt happy werd ‘ie er niet van. Achteraf  gezien bleken darmklachten ook mee te spelen. Nadat hij een jaar heeft gefocust op zwemmen bleek er ineens toch ruimte voor voetbal. Vriendjes waren fanatiek aan het ballen en na een paar proeftrainingen bleek zijn enthousiasme voor de bal ineens best groot. Balletje trappen op het plein vlakbij huis, fanatiek zoveel mogelijk goals proberen te maken goals maken en natuurlijk Studio Sport op zondagavond, samen met papa. Inmiddels houdt Zeger zelf zeer serieus rekening met een carriere als profvoetballer. Heerlijk toch, dromen mag altijd!

Vanwege zijn passie voor de bal besloten we op zoek te gaan naar een tof voetbalshirt met, uiteraard, zijn eigen naam! We kwamen al snel uit bij VoetbalshirtsKoning. Wat veel keus en wat een gave shirts! Wij kozen voor dit fijne setje, ook met broek en sokken, om het plaatje compleet te maken. Ik ga ervan uit dat deze set tot zijn favorieten gaat horen en dat ik vaak een extra wasje mag gaan draaien.

WIN! Zou jij een set voor jouw zoon of dochter willen winnen? Dat kan! VoetbalshirtsKoning stelt namelijk een set ter waarde van 39,95 beschikbaar. Meedoen werkt als volgt: like zowel mamaschrijft als VoetbalshirtsKoning op Facebook en laat in een reactie weten welke naam en welk rugnummer op het shirt gedrukt moet worden.

Dinsdag 7 juni 2016 wordt de winnaar bekend gemaakt!

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results