Altijd top: een voetbalshirt voor stoere voetbalkids

27 mei 2016

VoetbalshirtsKoning is een shop die je niet mag overslaan wanneer je kind helemaal hoteldebotel van voetbal is. Er is natuurlijk niets leuker dan zelf door het leven gaan als een voetballer (in de dop). En daar hoort een serieus voetbalshirt (en nog beter, compleet tenue) bij natuurlijk. Ik vertelde al eerder over de verjaardag van mijn zoon, zeven is ‘ie inmiddels, en elk jaar weer is dat een flinke, hele leuke, happening. Niets leuker dan je kind verrassen met mooie cadeaus en vooral veel liefde en aandacht op de aller mooiste dag van het jaar: zijn of haar verjaardag.

Lange tijd was het voor ons niet helemaal duidelijk of zoonlief wel of niet wilde voetballen. Hij startte met een jaartje voetballen bij Bloemendaal, maar neee, echt happy werd ‘ie er niet van. Achteraf  gezien bleken darmklachten ook mee te spelen. Nadat hij een jaar heeft gefocust op zwemmen bleek er ineens toch ruimte voor voetbal. Vriendjes waren fanatiek aan het ballen en na een paar proeftrainingen bleek zijn enthousiasme voor de bal ineens best groot. Balletje trappen op het plein vlakbij huis, fanatiek zoveel mogelijk goals proberen te maken goals maken en natuurlijk Studio Sport op zondagavond, samen met papa. Inmiddels houdt Zeger zelf zeer serieus rekening met een carriere als profvoetballer. Heerlijk toch, dromen mag altijd!

Vanwege zijn passie voor de bal besloten we op zoek te gaan naar een tof voetbalshirt met, uiteraard, zijn eigen naam! We kwamen al snel uit bij VoetbalshirtsKoning. Wat veel keus en wat een gave shirts! Wij kozen voor dit fijne setje, ook met broek en sokken, om het plaatje compleet te maken. Ik ga ervan uit dat deze set tot zijn favorieten gaat horen en dat ik vaak een extra wasje mag gaan draaien.

WIN! Zou jij een set voor jouw zoon of dochter willen winnen? Dat kan! VoetbalshirtsKoning stelt namelijk een set ter waarde van 39,95 beschikbaar. Meedoen werkt als volgt: like zowel mamaschrijft als VoetbalshirtsKoning op Facebook en laat in een reactie weten welke naam en welk rugnummer op het shirt gedrukt moet worden.

Dinsdag 7 juni 2016 wordt de winnaar bekend gemaakt!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.