Cool en comfortabel voor kids: Djools!

Ik kan me heel goed voorstellen dat wanneer je zelf jarenlange ervaring hebt in de mode, bij onder andere Nike en Bjorn Borg, regelmatig tijdens het shoppen voor je eigen kinderen denkt: ‘He, dit kan beter.’ En zo ging het inderdaad bij Danielle, moeder van twee dochters van 13 en 10 jaar. Onlangs startte zij haar eigen online label: Djools!

Droom wordt werkelijkheid

“Ik heb jarenlang in de sportmode gewerkt en daarna werd ik agent in de kinderkleding waar ik van alles deed. Van verkoop en styling tot marketing en fotografie. Er is heel veel moois te vinden, maar toch dacht ik vaak: Stel dat ik zelf iets zou kunnen ontwerpen. Hoe zou dat eruit zien?’ Op een gegeven moment gingen mijn dromen met me aan de haal en ik besloot dat ik mijn droom zou laten uitkomen. Dit was het startpunt van Djools. De eerste schetsen had ik zo op papier en dat ik de lijn wilde laten produceren in Portugal, stond ook direct vast. Eerlijke productie vind ik namelijk heel belangrijk. De stoffen, voornamelijk katoen, jersey en lycra, komen eveneens uit Portugal. Deze zijn dermatologisch gewassen, wat betekent dat alle chemische bestanddelen van het kleuren van de stof zijn verdwenen.”

Mixen en matchen

“Het belangrijkste uitgangspunt is altijd dat kinderen zich lekker moeten voelen in de kleding. Er mag niks knellen of kriebelen. Het materiaal moet tegen een stootje kunnen en last but not least: het moet mooi zijn, natuurlijk. Djools (verkrijgbaar in maat 92 tot en met 152) voldoet aan deze eisen en maakt het mogelijk om met verschillende items eindeloos te combineren. Want dat vind ik zelf altijd erg fijn, dat je leuke sets kunt maken met verschillende stukken. En naast mooi, is Djools kwalitatief goed en de prijs scherp. Sinds twee weken is Djools online te koop en de eerste collectie (herfst/winter) bestaat voor de jongens uit vooral stoere hoody’s, vesten, longsleeves en een heerlijke comfi joggingbroek. Voor de meiden hebben we ook een heerlijke jogginsbroek die heel goed matcht met de fijne sweats. Maar meisjes die houden van rokjes en jurkjes komen ook aan hun trekken! En goed om te weten: laat je kind zelf lekker mixen en matchen. Dan ontstaan de leukste combinaties. Ik kan niet in een glazen bol kijken, dus ik weet nog niet hoe de toekomst van Djools eruit zal zien, maar ik hoop dat mijn klanten en hun kinderen vechten om Djools. Hoe leuk zou dát zijn!”

WIN!

Wil je zelf ervaren hoe comfortabel en cool Djools is? Danielle biedt dit heerlijke vest Mick aan. Wil jij ‘m winnen? Like mamaschrijft en Djools op Facebook en laat in een reactie weten welke maat je wilt winnen.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

1 comment

Type to Search

See all results