Cool en comfortabel voor kids: Djools!

23 september 2015

Ik kan me heel goed voorstellen dat wanneer je zelf jarenlange ervaring hebt in de mode, bij onder andere Nike en Bjorn Borg, regelmatig tijdens het shoppen voor je eigen kinderen denkt: ‘He, dit kan beter.’ En zo ging het inderdaad bij Danielle, moeder van twee dochters van 13 en 10 jaar. Onlangs startte zij haar eigen online label: Djools!

Droom wordt werkelijkheid

“Ik heb jarenlang in de sportmode gewerkt en daarna werd ik agent in de kinderkleding waar ik van alles deed. Van verkoop en styling tot marketing en fotografie. Er is heel veel moois te vinden, maar toch dacht ik vaak: Stel dat ik zelf iets zou kunnen ontwerpen. Hoe zou dat eruit zien?’ Op een gegeven moment gingen mijn dromen met me aan de haal en ik besloot dat ik mijn droom zou laten uitkomen. Dit was het startpunt van Djools. De eerste schetsen had ik zo op papier en dat ik de lijn wilde laten produceren in Portugal, stond ook direct vast. Eerlijke productie vind ik namelijk heel belangrijk. De stoffen, voornamelijk katoen, jersey en lycra, komen eveneens uit Portugal. Deze zijn dermatologisch gewassen, wat betekent dat alle chemische bestanddelen van het kleuren van de stof zijn verdwenen.”

Mixen en matchen

“Het belangrijkste uitgangspunt is altijd dat kinderen zich lekker moeten voelen in de kleding. Er mag niks knellen of kriebelen. Het materiaal moet tegen een stootje kunnen en last but not least: het moet mooi zijn, natuurlijk. Djools (verkrijgbaar in maat 92 tot en met 152) voldoet aan deze eisen en maakt het mogelijk om met verschillende items eindeloos te combineren. Want dat vind ik zelf altijd erg fijn, dat je leuke sets kunt maken met verschillende stukken. En naast mooi, is Djools kwalitatief goed en de prijs scherp. Sinds twee weken is Djools online te koop en de eerste collectie (herfst/winter) bestaat voor de jongens uit vooral stoere hoody’s, vesten, longsleeves en een heerlijke comfi joggingbroek. Voor de meiden hebben we ook een heerlijke jogginsbroek die heel goed matcht met de fijne sweats. Maar meisjes die houden van rokjes en jurkjes komen ook aan hun trekken! En goed om te weten: laat je kind zelf lekker mixen en matchen. Dan ontstaan de leukste combinaties. Ik kan niet in een glazen bol kijken, dus ik weet nog niet hoe de toekomst van Djools eruit zal zien, maar ik hoop dat mijn klanten en hun kinderen vechten om Djools. Hoe leuk zou dát zijn!”

WIN!

Wil je zelf ervaren hoe comfortabel en cool Djools is? Danielle biedt dit heerlijke vest Mick aan. Wil jij ‘m winnen? Like mamaschrijft en Djools op Facebook en laat in een reactie weten welke maat je wilt winnen.

1 Reactie

  1. Claudia M

    Maat 92 zou super zijn! Erg gave trui <3

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.