De leukste kinderkleding vind je bij Maysons!

Als kind al droomde Rowena (25) van een eigen kinderkledingwinkel. Ze ontwierp haar eigen kleding en Barbie en Ken werden honderden keren opnieuw gestyled. Nadat Rowena een modeopleiding volgde en haar diploma op zak had, kwam haar droom uit: ze opende haar eigen webshop vol mooie kinderkleding: Maysons.

Oog voor het spotten van pareltjes

“Ik heb nog geen kinderen, maar hoop over een aantal jaren zelf ook moeder te zijn. Tot die tijd haal ik heel veel voldoening aan het blij maken van mijn klanten. Er is zoveel moois te vinden op kinderkledinggebied, maar je moet wel oog hebben voor het vinden van de pareltjes in de ontzettend grote massa kinderkleding. En laat ik daar nu best heel goed in zijn, haha. Ik ben zo dankbaar dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Ik smul van mode op elk gebied. Het leuke aan kinderkleding is dat de doelgroep zo groot en divers is: schattige babykleding, stoere jongenskleding, maar er is ook van alles voor stoere meisjes of juist de typische meisjes-meisjes. Iedereen kan bij Maysons terecht.”

De verrassingen van 2016

“Er zijn zoveel kinderkledingwebshops, maar ik geloof dat ik mij onderscheid door het inkopen van merken die variëren in prijsklasse en stijl. Daarnaast heb ik veel aandacht besteedt aan de website. Deze is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk met een mooie look & feel. Daarnaast verstuur ik bestellingen dagelijks en mogen klanten me altijd bellen of mailen voor advies over de maat of combinatie mogelijkheden. Mode staat nooit stil en dat laten de nieuwe collecties voor 2016 duidelijk zien: alles kan en alles mag! Van stoer tot lief, van zachte tot felle kleuren. Het leuke is dat verschillende merken ook allemaal kiezen voor net weer een ander thema. Tinycottons heeft bijvoorbeeld gekozen voor een botanical thema, terwijl Small Rags, een heerlijk Deens merk, laat zien dat de bohemian look leuk blijft: franjes, tuniekjes met borduursels en wijde rokken. Tocoto Vintage heeft gekozen voor ‘Hello Honolulu’. Je raadt het al, een heerlijke beach-style met veel beige, blauw en gave shirts met wassingen. En altijd goed zijn de mooie tijdloze basics van Mingo en 1+ in the family.”

En tot slot de vraag aan Rowena of ze tips heeft om leuke sets samen te stellen:

“Mijn tips is om in elk geval een legging, harem of jogger van Little10Days of Mingo aan te schaffen. Hiermee kun je namelijk eindeloos combineren. De tijdloze streep past overal bij en geeft een instant leuke look. En een stoere jeans, I dig Denim heeft de mooiste exemplaren als je het mij vraagt, is ook een absolute musthave. En in het geval van sommige merken, Mini Rodini is daar een mooi voorbeeld van, hoef je juist niet matchen. Dit merk is zo bijzonder en hoe gekker de combinaties, hoe leuker.”

Houd zowel mamaschrijft als Maysons goed in de gaten. Zodra de nieuwe collecties beschikbaar zijn, stelt Rowena een mooi item beschikbaar voor een winactie! En voor nu moet je zeker even de SALE checken!

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results