Sweater van biologisch katoen met unieke print.

21 maart 2016

Babette (38) woont in Overveen samen met man Erik en zoons Jack en Bobby James. Drie jaar geleden zegde ze haar baan op om dat te doen wat ze het liefst doet: illustraties maken. Naast geboortekaarten ontwerpt ze ook heerlijke, unieke sweaters.

Van commercieel naar creatief

“Drie jaar geleden gooide ik het roer om. Ik vond mijn (commerciële) baan best oké, maar ik wist al lang dat werk waarin ik mijn creativiteit kwijt kon veel beter bij me zou passen. Maar mijn baan opzeggen vond ik best een grote stap. Toch deed ik het en nu kan ik zeggen: dat was een van mijn beste beslissingen ooit.”

Geboortekaarten

“Ik raak geïnspireerd door de kleinste dingen: lettertypes en kleuren, mooie producten of dingen die ik zie op het strand of wanneer ik door de stad loop. Alle ideeën die daar uit voortvloeien kan ik nu omzetten in mijn werk. Nadat ik mijn baan had opgezegd heb ik een cursus gedaan waarin ik leerde hoe ik zelf illustraties kan maken. Het begon met ontwerpen die ik op kaarten, in diverse maten, liet drukken maar gaandeweg kreeg ik steeds vaker de vraag of ik geboortekaarten kon ontwerpen. Dat bleek ik heel leuk te vinden en inmiddels heb ik tal van kaartjes voor newborns (over de hele wereld) ontworpen. En dat doe ik nog steeds met veel plezier.”

Unieke sweaters van biologisch katoen

“Een jaar geleden ongeveer kreeg ik steeds vaker de vraag of ik mijn illustraties niet ook op een sweater of t-shirt kon drukken. Ik vond het meteen een leuk idee en heb uitgezocht hoe ik dat het beste kon aanpakken. Ik wist meteen dat ik ze in eerste instantie in kleine oplage wilde laten drukken. Zo blijven de sweats exclusief en dat is nu net waar ik zelf ook erg van hou. De PISCINE trui, gemaakt van soepel, biologisch katoen, is een van mijn lievelingstruien. Van alleen het kijken naar deze trui krijg je toch heel veel zin in vakantie?”

Sweater van biologisch katoen

Sweater van biologisch katoen

WIN!

Omdat Babette de lente met ons wil vieren (en dus het feit dat het helemaal niet zo lang meer duurt voor het ZOMER is) geeft ze twee PISCINE truien weg in een winactie. Kans maken is easy: like zowel BettieBook en mamaschrijft op Facebook, deel dit bericht op je pagina en laat in een reactie weten welke maat (S, M of L) je zou willen winnen.

Blijkt volgende week dat je niet gewonnen hebt? Niet getreurd, dan kun je de sweater tot 1 mei 2016 met 50% korting bestellen. Gebruik hiervoor de code mamaschrijft.

4 Reacties

 1. Sterre Tijl

  Die zijn zeker leuk!! Maat L

  Antwoord
 2. Marian Zw.

  Ik doe graag mee. beide pagina’s geliked en mamaschrijft gedeeld. Maat M

  Antwoord
 3. Anne Zondag

  Super leuk, graag een maat L

  Antwoord
 4. Esther Perfors

  Jaaa love sweaters en deze ziet er heerlijk comfortable en ‘eerlijk’ uit! Toffe acties weer!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.