Geen pijnlijke voetjes op een heet strand met Duukies Beachsocks

2 juni 2016

Ondraaglijk heet strandzand

Heerlijk, een hete zomerdag op het strand, maar heet zand… Auw! Zelfs voor grote-mensen-voeten is dat soms al ondraaglijk, laat staan voor tere voetzooltjes van de kids. Er zijn natuurlijk van die standaard, vaak ronduit lelijke, waterschoenen. Maar in feite doen die niet zoveel. Er komt alsnog zand naar binnen en dan dat gepriegel met die gespjes… Aan uit, aan uit. En dat in die hitte. Voel je ‘m? Nou, van bovengenoemde irritaties had Carlien van Hemert, oprichtster van Duukies Beachsocks en mama van vier, ook last. Zoveel, dat ze besloot er een oplossing voor te vinden.

Bescherming tegen heet zand, schelpen en stenen

Carlien: “We zijn regelmatig met onze kinderen in Spanje en daar is het zand ongelooflijk warm. Zo warm zelfs dat onze kinderen niet eens meer op het strand wilden spelen. Zelf houd ik ook niet van de standaard waterschoenen. Ooit had ik tijdens een vakantie in Amerika gezien dat professionele beachvolleyballers een soort sokjes droegen die ze beschermen tegen scherpe steentjes, schelpjes etc. en na een dag ergernissen op het strand dacht ik: dat is ideaal voor de kinderen! De beachsocks bleken alleen niet te bestaan met leuke printjes, en dat vond ik wel een belangrijke voorwaarde, dus toen ontstond het idee voor mijn eigen Duukies (vernoemd naar mijn zoon Duuk) Beachsocks.”

Carlien van Hemert

Carlien van Hemert

Nieuw in waterschoenenland
Carlein: “Duukies Beachsocks is een nieuw product in waterschoenenland en het fijne is dat kinderen er geen last van hebben. Ze drogen snel, zitten zacht aan de voetjes en zien er tof uit! Kortom: alleen maar Fun in the Sun. Voordat ik Duukies Beachsocks ben gestart, werkte ik als marketeer bij een Fastmover en een grote tijdschriftenuitgeverij. Ik ben een echte doener en denk niet perse heel lang na voor ik iets doe. Ik ben in het geval van Duukies dan ook gewoon gestart, zonder al teveel stil te staan bij wat de risico’s allemaal hadden kunnen zijn. Ik geloof heilig in deze beachsocks, net als mijn kinderen. Die gaan echt niet meer zonder naar het strand!”

WIN! Ben je, net als ik, helemaal overtuigd van het grote comfort en de hoge coolness-status van Duukies? Dan heb ik geweldig goed nieuws. Carlien stelt namelijk maar liefst vijf setjes Beachsocks beschikbaar in een winactie. Wil jij voorkomen dat jouw kind deze zomer last heeft van heet zand op het strand? Like dan zowel Duukies als mamaschrijft op Facebook en laat in een reactie weten welk strand jullie lievelingsstrand is. Maandag 13 juni 2016 maak ik de winnaars bekend.

 

 

 

 

 

9 Reacties

 1. Desirée Brinkhorst

  wauw, wat onwijs mooi bedacht en ook een mooie vormgeving. Graag zou ik een setje winnen voor mijn dochter, die in de zomer altijd het liefst overal op blote voeten loopt 🙂 Het liefste struin ik met haar over het Scheveningse strand.

  Antwoord
 2. marian Zw.

  Dat is echt een super oplossing. In de meivakantie waren we op Curacao op het strand….en wat doet heet zand dan pijn aan de voetjes! Ik wilde dat ik van deze handige slofjes mee had voor de kids! Ik maak dan ook graag kans op een setje voor een dag strand in Nederland. Mijn voorkeur strand is Wassenaarse slag

  Antwoord
 3. Nicole

  Het strand El Portet bij Moraira in Spanje. Zondag gaat onze kleine meid van 9 maanden het voor het eerst ontdekken!

  Antwoord
 4. Liesbeth

  Leuke actie! Wij gaan vaak naar Langevelderslag, bij Noordwijk in de buurt. Heerlijk daar!

  Antwoord
 5. julia van empel-stamate

  wat een fijn product! Graag zou ik een setje willen winnen voor mijn zoon . Onze lievelingsstrand is Zandvoort aan zee

  Antwoord
 6. Aisha

  Ooh dat zou fantastisch zijn! Ons favoriet strand hebben we nog niet gekozen, want we zijn nog niet echt op een strandvakantoe geweest als gezin en wonen er ook niet bij in de buurt. Hopelijk vinden we in september ons favoriete strand in Spanje!

  Antwoord
 7. Chantal

  Wauw wat gaaf! Echt iets voor onze waterrat Faye.

  Antwoord
 8. Angela van den Boogaard

  Superhandig!
  Dochterlief heeft vorig jaar inderdaad met regelmaat een sprint getrokken over het Pugliese strand, ondertussen puffend “heet heet heet”. Gezien we weer heerlijk naar Puglia gaan, komen deze zeker van pas. Mooiste stranden daar bij Porto Ceasareo 😉

  Antwoord
 9. Nathalie

  De sokjes zien er fantastisch uit voor onze blote-voeten-meid! En ons favoriete strand? Eentje met niet al te veel mensen, ergens lekker rustig, met zand, zon en zee. En de locatie maakt dan niet te veel uit.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.