Heerlijke webshop voor de hele familie!

26 april 2015

Nummer Zestien is een webshop waar je voor elk gezinslid in een klap nieuwe, hele fijne kleding scoort. Nummer Zestien is in Bladel (Brabant) al 35 jaar een begrip, online is deze kledingzaak sinds vijf jaar actief. Ik ben in gesprek met Mariëlle en ze verteld dat Nummer 16 een heus familiebedrijf is. Ooit opgericht door haar schoonouders en nu in het bezit van haar man en zijn zus. Marielle: “Ik ben heel blij dat ik nu ook onderdeel uitmaak van het team dat van Nummer zestien een blijvend succes maakt.”

Groot aanbod

“Ik combineer mijn werk voor nummer zestien met de zorg voor mijn drie kinderen. Een heerlijke combinatie! De webshop is een mooie aanvulling op onze drie winkels. Steeds meer mensen vinden het prettig om thuis, vanuit de luie stoel, rustig te kijken naar het aanbod en dan langzaam maar zeker het mandje te vullen. We hebben de webshop duidelijk ingericht per categorie: mannen, vrouwen, kinderen en baby’s. We verkopen heel veel verschillende merken zodat we al onze klanten, en dat zijn er veel, kunnen helpen. We zitten in het middensegment, dus we verkopen niet de goedkoopste, maar ook niet de duurste merken. Sommige merken mogen niet in elke winkel verkocht worden, zoals Supertrash, Penn & Ink, Please, Summum en Catwalk Junkie. Maar wij hebben ze en daar zijn we trots op. Mooie merken voor mannen vind ik onder andere Cast Iron, Petrol en Pearly King. Flo en Quapi doen het vooral heel goed bij de kleinere meiden en jongens. De hippe tienermeiden geven gaan voor trendy fashion van Be a Diva. Maar ook de bekende jeansmerken zoals Vingino en Retour vind je terug in onze shop. Nou ja, eigenlijk teveel om op te noemen!

Vrolijke prints, bloemen en pastels

“Onze inkopers hebben veel contact met de diverse merken, en collega ondernemers en zo zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends. Zij doen hun inspiratie op tijdens de beurzen en vertalen deze trends voor onze shop zodat zij de beste items kunnen inkopen. Uiteraard slaan we de grote modebeurzen ook niet over, zoals de Modefabriek in Nederland en de fashionbeurs Bread and Butter in Berlijn. Op dit moment doen vrolijke prints in de tropical sfeer, bloemen en pastels het heel goed. Zelf vind ik de Tumble ’n Dry collectie momenteel steengoed. Ze zijn origineel in hun ontwerpen, voor kleine kinderen maar ook de oudere (en meer kritische) kids. En de kwaliteit laat niets te wensen over.

Veel mensen willen er nog niks over horen, maar ook de trends voor komende winter zijn al lang bekend: contrasten als hard en zacht, natuur en techniek worden met elkaar gecombineerd. Denk aan verschillende technieken in materialen, reliëf, harde kleuraccenten en spikes maar ook zachtheid in de materialen. Poederige neutrale tinten worden gecombineerd met meer uitgesproken, opvallende kleuren. Het draait steeds om die tegenstellingen. Heel bijzonder. En oh ja, heerlijke lange sweats worden een absolute musthave!”

Kinderen uiten zich door middel van hun kleding

“Kleding is voor mij altijd al een grote passie geweest en ik zie het ook terug bij mijn eigen kinderen. Ik geloof dat kinderen zich door het dragen van bepaalde kleding makkelijker kunnen uiten. Kinderen zitten lekkerder in hun vel als ze kleding dragen waar ze zelf helemaal achter staan. Mijn zoons gaan voor stoer en kleurrijk. De kwaliteit moet goed zijn, want het zijn echte buitenkinderen. Mijn dochter daarentegen koos onlangs voor een zwierrokje. Alhoewel, stoere items ontbreken in haar kast ook niet. Heel leuk, die tegenstelling! Ik geloof dat hoe  ouder je kind, hoe belangrijker het is om eigen kledingkeuzes te maken. Lachend: Ik nodig alle moeders dan ook graag uit om langs te komen in Bladel! En woon je niet in de buurt, kruip dan lekker samen op de bank en neem de tijd om samen te kijken naar ons assortiment.”

 

 

1 Reactie

  1. Esther

    Wat een leuk idee.
    Ik ga ieder jaar met mijn vierde klassers mee naar Parijs en schrijf dan ook een stuk voor hun jaarboek. Voor mezelf laat ik dat achterwege, maar hiermee zou dat een stuk gemakkelijker zijn!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.