Hoe gaaf: E.T. phone Mini Rodini.

Iedereen die uit de jaren ’80 (zoals ik) of de jaren ’90 komt, kent dit heerlijke ruimtewezentje: E.T. Wat een heerlijke film is dat. Zo leuk dat mijn eigen kinderen deze film ook kijken. En hoe tof dat één van de leukste kledingmerken ter wereld, Mini Rodini, een E.T. kleding collectie samen met Universal heeft gemaakt.

Maar voor wie E.T. niet kent (shame on you!), zal ik nog kort toelichten wie dat precies is. Dit ruimtewezentje komt dus uit de film E.T. the Extra-Terrestrial, een Amerikaanse sciencefictionfilm uit mijn geboortejaar 1982. De film werd geregisseerd door Steven Spielberg en één van de hoofdrollen werd vertolkt vertolkt door een toen nog heeeeel kleine Drew Barrymore.

E.T. op aarde

E.T. vertelt het verhaal over Elliott, een eenzame jongen die bevriend raakt met een buitenaards wezen genaamd E.T., dat gestrand is op aarde. Elliott en zijn broer en zus helpen het buitenaardse wezen naar zijn moederplaneet terug te keren, terwijl ze het wezen proberen geheim te houden voor hun ouders en de Amerikaanse regering.

Collectie E.T. Mini Rodini

Het is jammer dat het merk niet wat betaalbaarder is, want vooral het (faux) furry jasje vind ik erg mooi en die is te krijgen voor maar liefst 200 euro. Dan heb je wel een prachtige jas die gemaakt is van 100% gerecycled polyester. Kijk vooral even mee naar de collectie!

Ben jij ook gek van Mini Rodini?

Lees ook: Wat te doen met te kleine kinderkleding?

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results