Kleurige kinderkleding uit Zweden.

Polarn O. Pyret lanceerde onlangs de kleurige Rainbow collectie. Prachtige kinderkleding waarmee je ook nog eens een goed doel steunt.

Polarn O. Pyret (nu ook met een fantastische sale, btwis het Zweedse kinderkledingmerk waar ik al eerder over schreef. De nieuwste items uit de Rainbow collectie, is om te smullen! Ik hou van goede basics en zie mijn kinderen heel graag in zwart, wit en donkerblauw. Maar zo nu en dan even knallen met kleur vind ik ook heerlijk. Van de kleuren word ik heel blij, maar van de gedachte achter die vrolijke strepen word ik nog blijer. Ze staan namelijk symbool voor de gelijke rechten van alle kinderen op de wereld. Iedereen is uniek, maar toch ook weer gelijk.

Zoals de gehele collectie van Polarn O. Pyret, is deze kinderkleding gemaakt van zachte jersey en organisch katoen. Dit is het perfecte materiaal om lange dagen buiten te spelen. Van in de weg zittende kleding is geen sprake. De Rainbow collectie is er voor de allerkleinsten, check bijvoorbeeld deze vrolijke overslagrompers (standaard met een bijpassen mutsje, cute!). Zelf vind ik de heerlijke zachte jumpsuit een topper. Ik zie mijn dochter stralend rondlopen in deze vrolijke musthave.

Kleurige kinderkleding van Polarn O. Pyret

Kleurige kinderkleding van Polarn O. Pyret

Naast de mooie achterliggende gedachten van gelijkheid, gaat er ook nog eens €1,- van ieder verkocht artikel rechtstreeks naar de `World Childhood Foundation`. Deze stichting zet zich in om ervoor te zorgen dat elk kind kind kan zijn, in welke omstandigheden zij ook opgroeien.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results