Kleurige kinderkleding uit Zweden.

13 juni 2016

Polarn O. Pyret (nu ook met een fantastische sale, btwis het Zweedse kinderkledingmerk waar ik al eerder over schreef. De nieuwste items uit de Rainbow collectie, is om te smullen! Ik hou van goede basics en zie mijn kinderen heel graag in zwart, wit en donkerblauw. Maar zo nu en dan even knallen met kleur vind ik ook heerlijk. Van de kleuren word ik heel blij, maar van de gedachte achter die vrolijke strepen word ik nog blijer. Ze staan namelijk symbool voor de gelijke rechten van alle kinderen op de wereld. Iedereen is uniek, maar toch ook weer gelijk.

Zoals de gehele collectie van Polarn O. Pyret, is deze kinderkleding gemaakt van zachte jersey en organisch katoen. Dit is het perfecte materiaal om lange dagen buiten te spelen. Van in de weg zittende kleding is geen sprake. De Rainbow collectie is er voor de allerkleinsten, check bijvoorbeeld deze vrolijke overslagrompers (standaard met een bijpassen mutsje, cute!). Zelf vind ik de heerlijke zachte jumpsuit een topper. Ik zie mijn dochter stralend rondlopen in deze vrolijke musthave.

Kleurige kinderkleding van Polarn O. Pyret

Kleurige kinderkleding van Polarn O. Pyret

Naast de mooie achterliggende gedachten van gelijkheid, gaat er ook nog eens €1,- van ieder verkocht artikel rechtstreeks naar de `World Childhood Foundation`. Deze stichting zet zich in om ervoor te zorgen dat elk kind kind kan zijn, in welke omstandigheden zij ook opgroeien.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.