Leuke aanbiedingen op de Negenmaandenbeurs.

Vandaag bezocht ik de Negenmaandenbeurs in de RAI in Amsterdam (t/m 25 februari 2018). Nee, niet omdat ik zwanger ben, maar omdat ik heel fijn een uitnodiging ontving van wehkamp om een bezoekje te brengen.

Aangezien ik het vorig jaar (toen ik wél zwanger was) zo leuk vond op de Negenmaandenbeurs ben ik dit jaar weer gegaan. Er is namelijk genoeg leuks te zien, te krijgen en te beluisteren.

Praktische informatie – even lezen voordat je gaat!

Eerst even wat praktische informatie, de beurs is in de Amsterdam RAI. Je kan daar meestal prima parkeren, maar je moet wel 20 euro vast tarief aan parkeerkosten betalen bij het uitrijden. Ik was er maar 2 uurtjes en moest toch dit hele bedrag betalen. Had ik beter met de tram en metro kunnen gaan.

De huishoudbeurs zit ook in dezelfde hallen als de Negenmaandenbeurs en je mag daar ook gratis naartoe met hetzelfde ticket. Leuk, voor als je met je moeder gaat bijvoorbeeld! Neem ook een tas mee om je aankopen en gratis goodies in mee te nemen en wat contant geld, omdat sommige stands geen pin hebben. Lekker lunchen, koffie en taart eten kan ook allemaal op de beurs.

Deelnemende bedrijven

Bijna alle grotere merken die je wel vast wel kent staan op de beurs. Ik noem er een paar: HEMA, wehkamp, Zeeman, Joolz, Bugaboo, Etos, Kruitvat, Zwitsal en ga zo maar door. Je mag er kinderwagens testen, met bakfietsen rijden en babyvoeding proeven. Maar ook kleinere bedrijfjes met superleuke kinderkleding staan op de beurs. En voor advies op het gebied van borstvoeding, kraamzorg of consultatiebureaus kan je er ook terecht. En er is een leuke speelruimte voor kids, mocht je die meenemen. Je kan het zo gek niet bedenken en het is er.

Wehkamp beursaanbiedingen

En dus ook één van mijn favorieten, wehkamp, is aanwezig op de beurs. De stand van wehkamp ziet er heel gaaf uit, met zoveel toffe baby- en kinderspulletjes, kinderkamermeubels, positiemode, kindermode en zelfs deze hele gave (vind ik dan!) retro kinderwagen.

Leuke aanbiedingen op de Negenmaandenbeurs.

Beursaanbiedingen

Daarnaast zag ik ook de meest leuke serviessetjes en heerlijke verzorgingsproducten voor de kleinsten. Bij de stand van wehkamp kan je een aankoop doen of je inschrijven voor de nieuwsbrief en daarvoor in de plaats krijg je dit leuke tasje, inclusief knuffel en waardebon. Op Wehkamp vind je ook heel veel leuke artikelen afgeprijsd, de zogenaamde beursaanbiedingen. Hier vind je alle beursaanbiedingen van Wehkamp.

Leuke aanbiedingen op de Negenmaandenbeurs.

Serviesset baby wehkamp

Leuke aanbiedingen op de Negenmaandenbeurs.

Uiteindelijk ben ik weggegaan met een tas vol luiers (allemaal mooie aanbiedingen die ik dan toch niet kan laten liggen), een aantal setjes kinderkleding en neutral badolie. Heel veel plezier als jij nog gaat!

Lees ook:

De vraag die je nooit moet stellen.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results