Scotch & Soda: lente-/zomer collectie voor kinderen.

Deze week lanceerde Scotch & Soda haar nieuwe collectie voor kinderen en dames. En wow, wat word ik daar toch een potje hebberig van. Dit zijn mijn favoriete items voor kids!

Een merk waar ik al een tijdje best wel fan van ben is Scotch & Soda. En sinds Raf in de kleinste maat van Scotch Shrunk (de kinderlijn) past, is de liefde voor dit merk alleen maar gegroeid en ontdek ik steeds maar weer opnieuw hoe gaaf elke collectie is. Wat ik er zo mooi aan vind, is dat alle items een bijzondere twist hebben. Je betaalt er wel wat meer voor, maar de kwaliteit is er dan ook naar.

Nieuwe collectie kids

Deze week lanceerde Scotch & Soda haar nieuwste lente- en zomercollectie voor kinderen. En dat vind ik wel even de moeite waard om te laten zien, want WAUWIE, wat een heerlijke items zitten er tussen en wat ziet de campagne die erbij hoort er gaaf uit. Vooral het kleurgebruik springt eruit: aardse tinten met mooie contrasten.

Voor jongens

De collectie voor jongens is best wel uitgebreid en wordt de komende tijd steeds aangevuld. In de jongens collectie zal je steeds meer blazers vinden in zacht linnen die je prima kan combineren met bijpassende shorts in bijvoorbeeld mooie blauwtinten. Ook bestaat de collectie uit te gekke parka’s en chino’s in zonnige kleuren. Een heel fijn assortiment!

Scotch & Soda: lente-/zomer collectie voor kinderen.

 

Mijn favorieten voor jongens

De collectie voor jongens lijkt tot nu toe groter dan die voor meisjes, maar beide worden nog aangevuld. Hieronder vind je mijn favorieten, en die groene parka staat met stip op 1! Hoe gaaf is die!?

Scotch & Soda: lente-/zomer collectie voor kinderen.

Voor meisjes

In de collectie voor meisjes vind je veel kleding met avontuurlijke motieven zoals van Hula girls (je weet wel: van die hawaaiiaanse danseressen), tropische prints, kwastjes en bladeren. Superleuk allemaal, want ik ben echt wel dol op prints in kleding.

Scotch Shrunk SS18

 

Mijn favorieten

Onderstaande items zijn mijn favorieten uit de nieuwe meisjescollectie. Bijna allemaal met print, maar ach.. daar houd ik van! En check vooral even dat mega leuke badpakje, ik zie mijn dochter daar al helemaal blij van worden, al is ze nog te klein om dit merk te dragen. De meeste items beginnen bij maatje 4, en dat is gelijk aan 110.

Scotch & Soda: lente-/zomer collectie voor kinderen.

Ik ben heel benieuwd wat jij van dit merk en de collectie vindt. En ik wil er uiteraard nog even bij zeggen dat ik echt niet meteen al deze items ga aanschaffen (I wish..) maar hebberig word ik er wel van! Nee, ik maak netjes een selectie van de aller- allerleukste items en wanneer ik deze na een maand of wat nog steeds leuk vindt, dan overweeg ik vaak de aankoop. Voor nu is het toch nog te koud om de meeste items te dragen, maar de sun is coming!

Lees ook:

Meisjes en hun kledingkeuzes! Hoe ga jij daarmee om?

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results