Slippers: onmisbaar de komende maanden.

14 april 2016

Oké, de temperaturen hier in Nederland zijn nog niet helemaal slipper-proof, maar aangezien ik over een paar dagen naar Ibiza vlieg om vier dagen ultiem te relaxen (hier, trouwens) in de zon, ben ik blij dat ik bij Slipperwereld dit hele fijne paartje vond! Ik bedoel, twintig graden plus, dat is zekers te weten slipperweer!

Ik ben helemaal niet blij met mijn voeten, velen met mij, I know, maar nadat ik ze serieus jarenlang hele zomers heb verstopt in dichte schoenen (stupid he), durf ik ze nu, op 37-jarige leeftijd (haha) best aan de rest van de wereld te laten zien. Een bezoekje aan de pedicure en een leuk lakkie doen wonderen. En dan dus deze slippers, niks meer aan doen. ZOMER, KOM MAAR DOOR!

Musthave slippers van Slipperwereld

Musthave slippers van Slipperwereld

Een paar dagen voor vertrek komt er ineens van alles op je af, merkte ik ook deze keer weer. En ook al ben ik slechts vier dagen van huis, die koffer moet volledig en vooral helemaal leuk ingepakt. Zonnebrandcreme (jawel, de eerste keer weer, dit jaar), zonnebril, bikini’s, slippers, iets warms, iets luchtigs, iets er tussenin en iets leuks (voor je weet maar nooit wat er allemaal op je pad komt). En dat allemaal als handbagage, hè.

De persoonlijke service deed het ‘m.

Maar goed, inmiddels is mijn koffer zo goed als gepakt en wat dat betreft kan ik gaan.
Nog even over Slipperwereld. De service daar is echt fijn. Misschien herken je dat slippers soms vreemd vallen, qua maat. Dat je hak ineens net over het randje van je slipper valt, zo irritant. Ik mailde Jolanda, de eigenaresse van Slipperwereld, hierover en zij vroeg me of ik mijn voeten in centimeters wilde opmeten (24 centimeter maar liefst, nooit geweten) zodat zij op basis daarvan mijn slippermaat kon bepalen. Toen ik haar daarvoor bedankte mailde ze terug: “Ik merk dat er veel grote bedrijven zijn die ook slippers verkopen en dat er dan weinig tijd overblijft voor dit stukje persoonlijke advies. Terwijl ik dat nu net het aller belangrijkste vind wanneer ik zelf online aan het shoppen ben. Niets vervelender dat je iets moet terugsturen, terwijl dat prima voorkomen had kunnen worden.“ Leuk toch? Ik weet nu al dat ik mijn volgende slippers, of die voor de kinderen weer bij Slipperwereld ga bestellen.

WIN! Ben je toe aan een vers paar slippers of iets anders leuks uit de Slipperwereld-webshop? Like dan zowel Slipperwereld als mamaschrijft op Facebook. De winnaar mag slippers ter waarde van (max) 24,99 euro uitkiezen (verschil in bedrag wordt niet uitgekeerd)! Volgende week maak ik de winnaar bekend.

 

3 Reacties

 1. Marian Zw.

  Ik doe heel graag mee, en ook wij mogen over een paar dagen heerlijk op zonvakantie! Zeker als we de voorspellingen lezen…..regen…..dan hoop ik toch lekker in het vliegtuig te zitten. Dik verdiend na drie jaar hard werken. En die slippertjes dragen we de heerlijke lange warme zomer in Nederland wel!

  Antwoord
 2. Joanie

  Leuk! Ik doe heel graag mee. Ik ga deze zomer hoogzwanger door dus schoenen zal ik weinig dragen. Heerlijke slippers dan maar!

  Antwoord
 3. Desirée Brinkhorst

  Heel graag verwen ik mijn voeten met deze mooie slippers 🙂

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.