Tip voor een topcadeau: Captain America verkleedpak

Mijn zoon is bijna jarig en dol op superhelden. Hoe leuk is dan dit waanzinnige verkleedpak van Captain America!

Een tof verkleedpak is altijd leuk, voor zowel jonge als iets oudere kinderen. Al toen Robijn en Zeger klein waren, hingen er heel wat sets in hun slaapkamers. En regelmatig huppelden er dan verklede vriendjes en vriendinnetjes helemaal blij door het huis. Gezellig! De afgelopen jaren was het rustig op het gebied van verkleedpartijtjes. Tot de oma van Robijn, creatief als ze is, met een prachtig, zelfgemaakt tenue op de bezoek kwam. Robijn twijfelde geen moment en trok het meteen aan. Aaah, die stralende blik! Wat is dat toch, dat zodra kinderen andere, geen doorsnee kleding aantrekken, meteen meegaan in dat we ze voelen of juist willen uitstralen.

Captain America

En dit bracht dit me op een idee. Zeger viert volgende week zijn verjaardag en ik was druk aan het nadenken over wat te kopen. Lego Ninjago staat hoog op zijn verlanglijst, dus daarover hoefden we niet te twijfelen. En ineens dacht ik dus aan een tof verkleedpak! Zeger is in de ban van ‘superhelden’ dus ik wist meteen, een superhelden-pak it is! Ik surfte hier en daar wat over het web en kwam uit bij Funidelia. Zij verkopen een flink assortiment voor jong en oud. Echt oud bedoel ik dan he, onze leeftijd zeg maar 🙂 En ja hoor, superheldenpakken verkopen ze in verschillende soorten en maten. Ook al blijf ik Spiderman leuk vinden (deze droeg hij ook op z’n derde), ik was er al snel over uit dat het deze keer Captain America moest worden!

Aaah, ik kan niet wachten tot 1 juni, wanneer we waarschijnlijk heeel vroeg in de ochtend, kadootjes gaan geven aan onze birthdayboy! Ik weet zeker dat hij dit pak ‘vet cool’ vindt. Tzt zal ik een foto delen van Captain—Zeger-America!

WIN! Wil jij jouw kind verrassen met een verkleedpak? Doe dan vooral mee aan de winactie in samenwerking met Funidelia. Zij stellen namelijk een tegoedbon van 50 euro beschikbaar! Kans maken is makkelijk: like zowel Funidelia als mamaschrijft op Facebook en laat in een reactie weten welk pak je graag zou willen winnen en voor wie.

Donderdag 2 juni 2016 maak ik de winnaar bekend. Succes met je deelname!

 

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

4 comments

 1. lisette

  Onze jongste heet Thor. Hij is niet vernoemd naar Thor uit de Advengers maar daar denkt hij zelf echt wel anders over dus een heel gaaf Thor kostuum zou wel echt super zijn!!

 2. Nicol

  Wat gaaf voor mijn zoontje Milan van 6.
  Hij verkleed zich erg graag,samen met zijn zusje.
  Ik zie dan ook dagelijks een ridder,politie agent of boef voorbij komen. Maar een captain Amerika zou heel gaaf zijn natuurlijk;)
  Niet Alleen voor thuis, maar ook als hij theater heeft van school dan mag hij ook verkleed.;)

 3. Ricky Persoons-Somers

  Mijn zoons van 4 en 9 zijn allebei helemaal gek op Ironman (of, zoals de kleinste het roept, “Aidermen”). Het leeftijdsverschil maakt het niet mogelijk om een pak te delen, dus met een kadobon van €50 zou ik waarschijnlijk kiezen voor 2 kostuumkits. Wel 2 verschillende natuurlijk, misschien ook nog een Hulk?

 4. joanie

  Ooooh ik MOET echt het baby hotdog kostuum hebben! Ge-wel-dig! Met Halloween hebben wij hopelijk een kleine mollige baby die daar perfect in zou passen. Ik moet nu al lachen om de foto’s die dat zal opleveren en de reacties tijdens onze Halloween optocht.

Type to Search

See all results