Waanzinnige nieuwe favourites bij Rebel in the House

Rebel in the house heeft haar collectie aangevuld met meer nieuwe, hier in Nederland zo goed als onbekende, merken.

Alweer een tijdje geleden schreef ik dit artikel over Rebel in the House: een goedgevulde shop met zoveel mode-lekkers! Onlangs begreep ik van eigenaresse Ellis dat ze de collectie heeft aangevuld met nog meer nieuwe, hier in Nederland zo goed als onbekende, merken. Dus: tijd voor een update!

Je vertelde over nog meer nieuwe merken: vertel! 

Het beddengoed van Sack Me uit Australië spotte ik op Instagram en ik kwam erachter dat er een gepassioneerde ontwerpster achter zit die, net als ik, ook veel waarde hecht aan de manier waarop hun producten geproduceerd worden.

Het Japanse Arch & Line is een van de toppers in mijn shop. Ik ontdekte dit merk vorig jaar op Playtime Paris. Eindelijk weer een leuk merk dat ook jongenskleding verkoopt! Ik viel als een blok voor de typische mix van traditioneel en sportief.

Ik maakte kennis met het Spaanse Little Creative Factory dankzij de originele glow in the dark prints. Dit merk heeft een bijzondere streetwear- stijl waar ik dol op ben. Daarnaast daagt de ontwerpster zichzelf keer op keer enorm uit met verrassende ‘fun-ontwerpen’. Mijn favourite, ook al heb ik geen dochter: het ‘sausjes rokje’ met mayonaise en ketchup.

Big Bad Wolf uit Hawaï werkt samen met bekende internationale graphic designers en brengt elke maand een t-shirt met een bijzonder nieuw ontwerp. Ik vond de merknaam alleen al zo cool en inmiddels weet ik: dit merk in mijn shop is een schot in de roos.

En tot slot hebben we natuurlijk weer een aantal nieuwe Zuid Koreaanse merken zoals Faon, Micca en Tite. Mijn Nederlandse contactpersoon in Seoel houdt scherp in de gaten wat er gebeurd op modegebied, want dat gaat razendsnel allemaal. Maar dankzij hem blijf ik dus up to date, net als mijn klanten.

Wat is het leukste dat je de afgelopen maanden hebt meegemaakt wat betreft je shop?

Ik ben heel blij en verrast met onze vermelding bij de Loved Shops in Kidswear Magazine. Erg leuk om ons te zien staan tussen al die mooie shops.

Trends voor komende winter?

Heerlijke comfy kleren zodat we volop kunnen genieten van de mooie, koude winterdagen. Ik vind de gebreide legging van Agatha Cub hier een erg mooi voorbeeld hiervan. En ik blijf erbij: durf lekker te mixen en niet teveel te matchen. Vooral de combinaties die je vooraf niet bedenkt, zijn vaak het leukst. Laat je kinderen lekker zelf kiezen: zoveel leuk dan strijd om wat ze moeten dragen van jou, haha.

Wat zijn de favorieten op dit moment van jouw kids?

Yves draagt het liefst de JQ knit pants en de sweaters van Arch&Line. En de sweatpants van Ine de Haes. Julian is al sinds de zomer weg van zijn Agatha Cub pet en zet die nog steeds op zodra hij hem ziet. Zelf geniet ik enorm van de baby diamond jumper van Little Creative Factory. De trui past goed over zijn bolle buikje en kruipt niet op door het elastiek aan de onderkant.

WIN! Ook zin om (weer) bij Rebel in the House te shoppen? Ellis stelt 50 euro shoptegoed beschikbaar! Like zowel Rebel in the House als mamaschrijft op Facebook en like en deel dit bericht op je eigen pagina. SUCCES!

 

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results