Lekker en gezond: 100% groenten- en fruit Frozzies. Zonder gluten.

Kinderen en ijsjes... need I say more? Waren er maar wat gezondere varianten te krijgen in de supermarkt, dan mochten ze elke dag een ijsje. Tadaaa... vanaf nu zijn die er!

Net zoals de meeste kinderen zijn ook mijn kids dol op ijs. Vooral met dit heerlijke weer wordt de drang naar ijsjes eten groter en groter. Zo af en toe verwen ik ze met een schep- of waterijsje en maak ik zelf lekkere ijsjes voor ze. Het liefst eten ze elke dag ijs, of twee achter elkaar. Maar zo bont maak ik het niet. Zo jammer dat je teveel ijsjes in de winkels vindt die boordevol suiker zitten. En daarom werd ik nou zo blij van dit nieuws: nieuwe ijsjes op de markt, zonder suiker en gluten en gemaakt van groenten en fruit!

Groenten- en fruit Frozzies, zonder suiker en gluten

Vers van de pers zijn deze ijsjes want ze zijn pas sinds juni 2017 verkrijgbaar bij vrijwel alle Albert Heijns. Ze zijn voor 100% gemaakt van groenten, fruit en plantaardige vezels. De ijsjes worden gemaakt door Sapp, bekend van hun pure en vers geperste sappen die al in de ijsschappen van de supermarkt liggen. Sapp is er na intensief onderzoek in geslaagd een smakelijk ijsje te maken van groenten en fruit, zonder de toevoeging van suikers en/of vetten. Heerlijk genieten dus van een puur ijsje met een goede smaak, een heerlijke bite en een mooie structuur.

IJsje

Groenten, Fruit en Vezels op een stokje: de ultieme unguilty pleasure!

De Sapp Groenten en Fruit Frozzies zijn een bron van vitamine C en rijk aan vezels. Met slechts 24 tot 28 kcal hét verantwoorde alternatief binnen de categorie ‘ijs op een stokje’. Daarnaast bevatten ze geen conserveringsmiddelen en smaak- en kleurstoffen, zijn ze glutenvrij en volledig plantaardig. Dus ook geschikt voor veganisten. En.. extra handig voor de knoeiers onder ons, de ijsjes worden vervaardigd via een nieuwe vriestechnologie. Hierdoor smelten ze langzamer dan een gemiddeld water- of fruitijsje. Dit betekent minder plakkende vingers en vieze kleren. Mocht je nou nog steeds last hebben van een lekkend ijsje, prik dan het stokje van je ijsje in het papier van een cupcake. Die vangt alles op, superhandig!

Suiker: wordt er niet teveel gemekkerd?

Verschillende smaken ijsjes

Ze zijn verkrijgbaar in twee verschillende smaken:

  1. Wortel, banaan, peer, mango, appel en pastinaak
  2. Broccoli, mango, peer en appel.

De verpakkingen en folies van de Groenten en Fruit Frozzies zien er speels uit. Kortom, een feestelijke, zomerse en verantwoorde traktatie voor jong en oud.

Lees ook:

Zelf maken: 4 x lekker en gezonde ijsjes.

Zelf maken: gezonde fruitsnoepjes.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results