Onze nieuwe foodblogger: Antoinette!

Heel blij zijn we met de komst van onze nieuwe foodblogger Antoinette. Haar kookkunsten zijn magic!

Rubberbandjes

Food! Daar houden we allemaal van. Lekker is noodzaak. Voedzaam ook heel fijn. En ach, soms even finaal de fout ingaan met te veel suiker en vet is ook helemaal niet verkeerd. Maar toch vind ik gevarieerd eten echt een ding. Ik heb zo mijn standaard dingen. Voor mezelf, maar ook voor mijn kinderen. We eten allemaal graag granola en rauwkost (het liefst met hummus-dip), maar verder heeft iedereen hier in huis zo zijn voorkeur (Robijn: piepers, Zeger: pasta…. Hoe lastig kun je het hebben). Het ontbreekt bij mij aan zowel inspiratie als doorzettingsvermogen. Aan inspiratie op het web geen gebrek, maar ja, ik zie door de bomen vaak het bos niet. En wat betreft mijn doorzettingsvermogen: laatst maakte ik een taart maar had de gelatineblaadjes niet voldoende laten weken. Met als gevolg: een niet te kanen taart met ‘rubberbandjes’ erin. Een taart maken doe ik dus voorlopig niet meer. Althans, niet een waar gelatineblaadjes in horen.

Spinaziepasta versus couscoussalade

Maar goed, fooood. Het blijft leuk en interessant. Daarom ben ik ook zo blij dat ik jullie vandaag mag boorstellen aan onze nieuwe foodblogger: Antoinette (Anton voor intimi)! Ik ken haar al lang (studententijd in Groningen, wat een feest!). Maar dankzij drukke banen, een paar baarsessies en verhuizingen, hebben we elkaar weinig gesproken de afgelopen jaren. Maar lang leve social media: we zijn elkaar nooit echt uit het oog verloren. Vroeger, ja zo lang is het geleden dat we studeerden, was iedereen al fan van de couscoussalade met feta en munt, van Antoinette. Vooral omdat andere vriendinnen niet verder kwamen dan pasta met champignons, creme fraiche, diepvriesspinazie en strooikaas. Jaren later zijn de kookcreaties van Antoinette alleen maar beter geworden. Neem maar eens een kijkje op haar Instagram-account: Antoinette_alma. En hoeraaa, vanaf vandaag gaat ze al haar lekkere recepten met ons delen! Antoinette, vanaf hier wens ik je heel veel blog-en kookplezier!

Bio: Antoinette (37) woont in Diepeveen samen met haar man Wiebe, dochter Lieke (6) en zoon Joost (3). Naast haar baan als docent online marketing bij een hogeschool in Zwolle, staat eten centraal in haar leven. Ze kookt er op los, bezoekt graag nieuwe eettentjes en gerechten zijn een grote inspiratie bij het bedenken van vakanties en korte tripjes. Antoinette kookt en eet zoveel mogelijk vers, biologisch, puur en streekgebonden. Op haar instagram kun je haar food belevenissen volgen.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results