100% natuurlijke en handgemaakte huidverzorging

14 december 2015

De Belgische Eleni (27) heeft altijd al en grote passie gehad voor huidverzorging gemaakt van producten met een zo zuiver mogelijke afkomst. Nadat ze een opleiding aromatherapie volgde, besloot ze om haar eigen verzorgingsproducten onder de naam Naturialis te gaan maken. Nog niet eens met het idee om anderen te helpen, maar al snel ging het wel die kant op. “Ik heb verschillende mensen van hun klachten afgeholpen, die via hun huisarts geen stap verder kwamen.”

Op maat gemaakte huidverzorging

“Ik ben opgegroeid tussen kruiden en planten die niet alleen eetbaar waren, maar ook goed bleken voor allerlei lichamelijke ongemakken. Een paar jaar geleden heb ik een cursus aromatherapie gevolgd. Toen ik mijn diploma op zak had, startte ik direct met het ontwikkelen van een creme voor mijn eigen gevoelige huid. Producten die ik tot dan toe bij de drogist had gekocht, verergerden mijn klachten alleen maar: ik kreeg uitslag en hevige jeukaanvallen. Mijn eigen creme bleek effectief en de drang om anderen ook te helpen werd vanaf dat moment alleen maar groter. Langzaam maar zeker, klopten er steeds meer mensen bij me aan met de vraag of ik ze kon helpen. Inmiddels heb ik zelfs klanten die door de huisarts niet geholpen konden worden, maar die dankzij mijn producten verlost zijn van allerlei klachten zoals psoriasis, eczeem, acne, rosacea, littekens en striemen. Aan ongeneeslijke ziektes kan ik uiteraard niets doen, maar pijn verlichten of symptomen verminderen is negen van de tien keer een feit.”

100% natuurlijk en handgemaakt

“Het helpen van mijn mensen is mijn grootste missie en daarom houd ik mijn prijzen bewust laag. Ik vind dat iedereen moet kunnen ervaren dat iedere klacht kan verdwijnen, zolang je je huid maar op de juiste manier verzorgd. Al mijn producten zijn 100% natuurlijk en handgemaakt en alleen op mijzelf getest en niet op dieren! Mijn assortiment bestaat enkel en alleen uit producten die ik zelf gebruik, of zou willen gebruiken. Kwaliteit is het aller belangrijkste, maar de geur vind ik ook heel belangrijk. Een lekker geurtje maakt het gebruik nog net iets fijner. Niet-geneeskundige product kan ik op geur maken. Dus houdt iemand van kaneel, dan voeg ik dat als extraatje toe. Alleen bij producten met een geneeskrachtige werking bepalen de oliën de geur en vooral het effect.”

Paradepaardjes

“Ik ben heel erg trots op mijn kinderlijn. Het is onvoorstelbaar, maar vooral in producten voor kinderen zitten vaak de meeste chemische geur- en kleurstoffen zoals parabenen. Het gebruik hiervan is erg schadelijk voor de gezondheid van je huid. Ik heb ook een verzorgingslijn voor dieren ontwikkeld, omdat veel geneesmiddelen niet effectief zijn. Anti-vlooienproducten zijn hier een goed voorbeeld van. Ze zijn vaak heel agressief terwijl dieren er na een tijdje resistent voor raken. En dan wordt goede raad erg duur. Terwijl het veel goedkoper en op natuurlijke basis kan. Mijn anti-vlooienshampoo is erg doeltreffend, ruikt lekker, en is niet schadelijk voor het dier.”

WIN! Eleni stelt maar liefst drie heerlijke verwenpakketten beschikbaar in een winactie.

1] Facial pakket met gezichtscrème, scrub, zeep en een sponsje

2] Badpretpakket met badzout, badbruisballen, badschuim en een scrub

3] Winterpretpakket voor kinderen: lippenbalsem, beschermende gezichtscrème en warme handencrème

LIKE zowel Naturalius als mamaschrijft op Facebook en DEEL deze post op je eigen pagina. Volgende week maak ik de winnaars bekend.

 

 

 

 

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Stralend zonder parabenen en mineralen! - mamaschrijft - […] Lees ook: 100% natuurlijke en handgemaakte huidverzorging […]
  2. Prachtige minimalistische, handgemaakte sieraden. * mamaschrijft - […] 100% natuurlijke en handgemaakte huidverzorging […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.