5 apps om thuis mee te sporten.

We weten het allemaal: sporten is gezond. We willen fit zijn en blijven, en daarnaast zijn die vetrolletjes na het krijgen van kinderen echt niet meer zo makkelijk weg te krijgen.

Soms is het lastig om jezelf ’s avonds nog naar de sportschool te ‘slepen’ om een uurtje keihard er tegenaan te gaan (na een hele dag werken of met je kids bezig te zijn geweest). Wees dan gerust, tegenwoordig kan je de beste oefeningen uit de sportschool ook gewoon lekker thuis doen. Voor een stevige work-out hoef je echt de deur niet meer uit. Js hebt niets meer nodig dan je telefoon en wat ruimte om je oefeningen te doen. Dit zijn 5 handige sport apps voor thuis.

5 apps om thuis mee te sporten

7 minute workout:

Met de app Seven train je waar je maar wil en wanneer je wil middels een korte work-out van slechts 7 minuten. Het enige dat je nodig hebt is ruimte, een muur en een stoel en je kan helemaal los.

Daily Yoga

Bij heel veel yoga liefhebbers is de app Daily Yoga onmisbaar. In de app maak je een keuze uit meer dan veertig video’s die variërend geschikt zijn voor beginners en gevorderden. Kies zelf je achtergrondmuziek, stel je plan samen, trek comfortabele yogakleding aan en je bent good to go.

Sit Ups – Fitness Trainer

In deze app zet je een persoonlijk doel voor jezelf neer en vervolgens vertelt de app je dagelijks hoeveel je moet trainen om jouw doel te bereiken. Superhandig en je wordt er steeds beter in.

Runtastic Butt Trainer

Avatar Angie loodst je door meer dan 50 trainingsvideo’s om je achterste te trainen. Je kan zelf bepalen hoe moeilijk de oefeningen moeten zijn.

Dagelijkse buiktraining

Wil je een strakkere buik? Met de app Dagelijkse buiktraining ga je iedere dag aan de slag met de oefeningen uit de app om je buik te trainen. Je geeft zelf aan hoe lang een training moet duren en alle oefeningen worden ook hier uitgelegd aan de hand van een video.

Ken jij nog meer handige training apps voor thuis? Laat het ons weten!

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results