Arganolie, een weldaad voor je lijf.

25 april 2016

Jaren geleden was ik op vakantie in Marokko en op een heerlijk marktje in Marrakech kocht ik mijn eerste stukje arganzeep. Mijn zoontje had destijds een droge, trekkerige huid, maar zodra ik hem hier eens per week mee waste, verdwenen zijn klachten. Sindsdien ben ik fan van het ‘Marokkaanse goud’. Astrid Kollenburg is ook overtuigd van de kracht van arganolie en zet met haar webshop Love Arganolie het Marokkaanse goud goed op de markt. 

Multifunctionele olie

Astrid: “Arganolie is een multifunctionele olie en wordt niet voor niets ook wel ‘Marokkaans goud’ genoemd. De positieve eigenschappen zijn heel bijzonder. De olie is 100% natuurlijk en je kunt hem gebruiken voor je huid, haar en nagels. Het bevat veel essentiële vetzuren die je huid en haar voeden en herstellen. En vitamine E beschermt ook nog eens tegen huidveroudering. “

Kwaliteit staat voorop

“De pure arganolie die wij verkopen wordt geproduceerd in Marokko, op exact dezelfde manier als Berbers dit al jaren doen. De olie wordt koud geperst, zonder toevoeging van oplosmiddelen of hitte. Hierdoor blijven alle voedingsstoffen behouden. Met behulp van onze importeur komt de olie komt rechtstreeks van een Marokkaanse familie. Zij ondernemen op een maatschappelijk verantwoorde manier. Dit betekent dat iedereen die in het bedrijf werkt, een eerlijke vergoeding krijgt. “

Ik kan niet meer zonder

“Zelf gebruik ik al een aantal jaar pure arganolie en ik kan echt niet meer zonder. Ik gebruik het voor droge plekjes op mijn lichaam, maar de rijke olie heeft veel meer toepassingen. Nu gebruik ik bijvoorbeeld de arganolie met granaatappelpitolie voor mijn gezicht en daar reageert mijn huid heel goed op. Voor mijn haar gebruik ik shampoo en een haarserum met arganolie en soms smeer ik mijn lichaam in met de arganolie met lavendel. Deze gebruik ik ook soms ook als badolie voor mijn dochters van 2 en 4 jaar. Dit heeft een ontspannen effect en ze slapem daarna gegarandeerd heerlijk. Je kunt de olie zelfs op je lippen smeren: in no time van droog en ruw, naar glanzend zacht. De reacties die ik van klanten krijg zijn zo leuk. Een dame had bijvoorbeeld al heel lang last van een droge en schilferige huid. Ze had al van alles geprobeerd, maar niets leek echt goed te helpen. Maar vanaf het moment dat ze pue arganolie onder haar dag- en nachtcrème is gaan gebruiken, knapte haar huid razendsnel op. Schilfers verdwenen en haar huid werd soepel en zacht. Ze kon het zelf bijna niet geloven. Een mooie en stralende huid doet zoveel voor je zelfvertrouwen.”

De kracht van arganolie is ongekend

De kracht van arganolie is ongekend

Nog meer luxe oliën 

“We verkopen voornamelijk luxe verzorgingsproducten op basis van biologische arganolie, maar inmiddels breid ik het assortiment langzaam uit met andere luxe oliën, zoals cactusvijgolie en olijfolie. Naast pure olie verkoop ik ook gezichtscrèmes, bad- en doucheproducten, massageolie, zepen en haarverzorgingsproducten op basis van arganolie en olijfolie. En om het helemaal af te maken vind je in mijn shop ook badaccessoires zoals sponsen, badborstels en geurkaarsen. Verwen jezelf eens goed en het ultieme verwenmoment ligt binnen handbereik!”

WIN!

Astrid stelt een heerlijk verwenpakket beschikbaar met daarin een shampoo, douchecrème en bodylotion (t.w.v.€ 32,85). Wie gun jij dit heerlijke kado? Tag haar in een bericht op Facebook en like zowel Love Arganolie als mamaschrijft op Facebook. Volgende week maken we de winnaar bekend!

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Thuis gemasseerd worden: dubbele verwennerij! - mamaschrijft - […] Lees ook: Arganolie, een weldaad voor je lijf […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.