Boekweitpannenkoekjes met blauwe bessen.

Een van mijn favoriete blogs is BETTIEbook: bomvol heerlijke en gezonde receptjes voor zowel volwassenen en kinderen. Van zalige homemade granola tot de lekkerste groentesappen. Babette Geurtsen deelde recepten en voedingstips met vrienden, maar besloot afgelopen zomer om het grootschaliger aan te pakken. Met succes! En vanaf nu vind je hier regelmatig een recept van haar hand. Enjoy!

Lekker om de dag mee te starten, pannenkoekjes! En op deze wijze ook nog voedzaam, gezond en glutenvrij.

Wat heb je nodig voor ongeveer 8 pannenkoekjes:

– 200 gram boekweitmeel

– 220 ml amandelmelk

– 1 ei

– 50 ml Marie Henriette Spa

– mespuntje keltisch zout

– kokosboter

Voor de blauwe bessen:

– hand blauwe bessen (bv uit diepvries)

– eetlepel agave siroop

– eetlepel water

Neem een klein pannetje en doe hier de blauwe bessen, agave siroop en water in en zet deze op laag vuur. Zodra de bessen warm zijn met staafmixer pureren en daarna zachtjes laten inkoken.

Vervolgens mix je alle ingrediënten voor de pannenkoekjes en bak je deze in een kleine pan met een beetje kokosboter. Ook lekker voor in de lunchtrommel. Is weer eens iets anders dan een boterham.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results