Een stralende huid met de juiste huidverzorging.

27 januari 2013

Tips en trucs om er snel fris en fruitig uit te zien.

Je kent het vast wel, zo’n ochtend dat je wakker wordt met de kreukels en vouwen in je gezicht. Een vale en grauwe huid en wallen tot op je knieën. Je zou niets liever willen dan de hele dag in je warme bed willen blijven liggen. Bijslapen! Maar helaas, de kids moeten naar school en er wachten bergen werk.

Met deze tips lijk je heerlijk uitgerust:

Standje ‘snel-snel-snel’ – minder dan 10  minuten: Reinig je gezicht onder de koude kraan en reinig na met lotion. Pak een serum en een lekkere hydraterende dagcrème. Gooi je haar in een strakke staart (dé truc om er wat jaartjes af te snoepen) en aan de slag met de make-up trucs!

  • – Met wat foundation op je gezicht ziet je huid er gelijk egaler uit. Poeder eventueel af met een compact of bronzing poeder.
  • – Stippel wat concealer onder je ogen en in je ooghoeken, zachtjes in je huid kloppen en je ziet er gelijk wat frisser uit!
  • – Zet een wit lijntje op je ‘waterlijn’ en gebruik alleen mascara op je bovenste wimpers.
  • – Als je nog een klein momentje hebt teken of poeder je wenkbrauwen bij: en instant ooglift.

Maak het af met je favoriete outfit en drink een extra sterk kopje koffie zodat je echt lekker op gang komt. Maar de ultieme tip is toch wel: doe vooral ALSOF je je super fit en fruitig voelt, dan straal je dat ook uit.

Standje ‘doorgaan’ – circa 20 minuten: Heb je wat langer de tijd? Kies voor een snelle douche en doe je haar in een douchemuts (geen tijd om het te wassen en stylen natuurlijk) en kies voor een verkwikkende douchegel. Doe een beetje op een scrubhandschoen en scrub je huid. Je voelt je gelijk als herboren met je tintelende huidje. Dep jezelf droog en smeer jezelf in met bodylotion. Daarna ga je verder bij de ‘snel-snel-snel’.

Standje ‘relax’ – meer dan een half uur: Het beste begin van de dag is natuurlijk uitgebreid te tutten zonder op de tijd te hoeven te letten. Pers wat sinaasappels en neem een gezond vezelrijk ontbijt. Hier knap je letterlijk en figuurlijk van op. En kies voor een combinatie van standje snel snel snel en standje doorgaan. Gebruik vooral lichte frisse kleuren voor je oog make-up, daardoor zie je er wakkerder uit.

Have a beautiful day!

 

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Vitamine A-zuur. Wondermiddel tegen rimpels - mamaschrijft - […] Lees ook: Een stralende huid met de juiste huidverzorging. […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.