Healthy food voor kids.

Wat moet ik mijn kinderen te eten geven? Een stengel bleekselderij op het schoolplein? Ik dacht het niet!

Goede ideeën hangen altijd in de lucht: Je bedenkt iets wat je wilt gaan doen, maken, verkopen of creëren en een tijd later ‘verschijnt’ het ineens in de wereld. Meer mensen hadden kennelijk dat idee. Ik denk dat dat soms ook nodig is, verschillende uitingen van een goed idee zorgen ervoor dat dit geweldige idee bij veel verschillende mensen terechtkomt.

Zo ook met mijn idee om een boek te schrijven over voeding voor kinderen. Nu denken mensen, kinderen en detoxen? Nee toch! Nu wordt het woord detox vaak (wanneer het gaat over mijn boeken) verkeerd geïnterpreteerd. Ik heb het nooit over vasten, knagen op radijzen en afzien. Het gaat erom dat je je voedingspatroon ontgift. Gooi de rotzooi eruit en wéét wat je binnenkrijgt. En oh my dear, wat is het belangrijk om dit ook voor je kinderen te doen. Supermarkten vol rotzooi, verpakt in vrolijke kleurtjes en met leuke stripfiguren erop. Pakjes drinken die ‘alle andere kinderen meekrijgen’ en ‘waar wij ook groot mee zijn geworden’ en de dagelijkse snoepjes, koekjes en andere traktaties. De wereld is doorgedraaid, stel ik in mijn boek en daar is niets aan gelogen.

Mijn boek ‘Van gifbelt naar tempel – Kinderen, hoe houd je je kinderen gezond met voeding‘ verschijnt op 10 maart aanstaande. Je leest in dit boek wat je als ouder(s) wilt weten, hoe beïnvloedt de voedingsindustrie ons en met welke producten, waar moet ik op letten, wat zeggen de ‘experts’ en hoe doen andere ouders het? Uiteraard ook veel aandacht voor de belangrijkste vraag; wat moet ik mijn kind dán meegeven naar school? Wat kan ik maken voor feestjes? Wat zijn de belangrijkste boosdoeners?

Een must-read voor ouders, al zeg ik het zelf. Het is boek is al nu al te bestellen, dan ontvang je een van de eerste exemplaren.

 

Voor vragen kun je mij altijd mailen!

Groet, Jacqueline van Lieshout

 

info@detoxcoach.nl

 

 

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results