Healthy food voor kids.

5 februari 2014

Wat moet ik mijn kinderen te eten geven? Een stengel bleekselderij op het schoolplein? Ik dacht het niet!

Goede ideeën hangen altijd in de lucht: Je bedenkt iets wat je wilt gaan doen, maken, verkopen of creëren en een tijd later ‘verschijnt’ het ineens in de wereld. Meer mensen hadden kennelijk dat idee. Ik denk dat dat soms ook nodig is, verschillende uitingen van een goed idee zorgen ervoor dat dit geweldige idee bij veel verschillende mensen terechtkomt.

Zo ook met mijn idee om een boek te schrijven over voeding voor kinderen. Nu denken mensen, kinderen en detoxen? Nee toch! Nu wordt het woord detox vaak (wanneer het gaat over mijn boeken) verkeerd geïnterpreteerd. Ik heb het nooit over vasten, knagen op radijzen en afzien. Het gaat erom dat je je voedingspatroon ontgift. Gooi de rotzooi eruit en wéét wat je binnenkrijgt. En oh my dear, wat is het belangrijk om dit ook voor je kinderen te doen. Supermarkten vol rotzooi, verpakt in vrolijke kleurtjes en met leuke stripfiguren erop. Pakjes drinken die ‘alle andere kinderen meekrijgen’ en ‘waar wij ook groot mee zijn geworden’ en de dagelijkse snoepjes, koekjes en andere traktaties. De wereld is doorgedraaid, stel ik in mijn boek en daar is niets aan gelogen.

Mijn boek ‘Van gifbelt naar tempel – Kinderen, hoe houd je je kinderen gezond met voeding‘ verschijnt op 10 maart aanstaande. Je leest in dit boek wat je als ouder(s) wilt weten, hoe beïnvloedt de voedingsindustrie ons en met welke producten, waar moet ik op letten, wat zeggen de ‘experts’ en hoe doen andere ouders het? Uiteraard ook veel aandacht voor de belangrijkste vraag; wat moet ik mijn kind dán meegeven naar school? Wat kan ik maken voor feestjes? Wat zijn de belangrijkste boosdoeners?

Een must-read voor ouders, al zeg ik het zelf. Het is boek is al nu al te bestellen, dan ontvang je een van de eerste exemplaren.

 

Voor vragen kun je mij altijd mailen!

Groet, Jacqueline van Lieshout

 

info@detoxcoach.nl

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.