Healthy snacks in een BPA-vrije lunchbox

Green Jump laat zien dat biologisch niet saai is, maar dat er een enorme keuze is aan leuke duurzame producten!

Groot assortiment groene producten

Green Jump wil dat onze kinderen opgroeien in een duurzame wereld. Dat is een enorm doel, maar stellen zij: ‘Grootse problemen kun je het beste kleinschalig aanpakken, op een toegankelijke manier. Zo maak je het jezelf en anderen zo makkelijk mogelijk om er langdurig iets aan te doen.’ Met deze gedachte in hun achterhoofd is het echtpaar Goran en Manon begonnen met het samenstellen van een uitgebreid assortiment duurzame spullen die je dagelijks gebruikt. Soms zie je door de bomen het bos niet meer, want wat mag wel en welke producten kun je beter niet gebruiken omdat ze schadelijk zijn voor je gezondheid? Green Jump laat zien dat biologisch niet saai is, maar dat er een enorme keuze is aan leuke duurzame producten! Dus: zin om zelf (weer) een ‘groen sprongetje’ te maken? Dan is winkelen Green Jump een hele mooie stap. De producten zijn goed voor je gezondheid, maken je leven net iets leuker en dragen bij aan een groenere wereld. Mooi!

Producten zonder schadelijke stoffen

Mijn kinderen krijgen hun 10-uurtje en lunch al jaren mee in plastic bakjes, bekers en broodtrommels. Je kent ze wel, met foute prinsessen en piraten erop. Nu is er jaren sprake van dat BPA, een stof dat voorkomt in plastic, loslaat bij verhitting en zo in eten of drinken terecht komt. Deze chemische stof heeft mogelijk een schadelijk effect op je gezondheid. Mocht je hier meer over willen lezen, dat kan hier. Voor mij staat in elk geval vast dat het geen kwaad kan om producten met BPA te vermijden. Stap 1 voor mij is het aanschaffen van rvs broodtrommels voor de kids. En laat Green Jump nu een enorm assortiment hebben. Terwijl ik dit verhaal tik, komt mijn bestelling bij Green Jump denk ik zo ongeveer binnen. Deze maal 2. Qua design vind ik ze mooi, maar vooral het feit dat er verschillende vakjes inzitten vind ik heel handig. Naast (spelt)brood en rijstwafels krijgen Robijn en Zeger ook elke schooldag een berg aan rauwkost en fruit mee. Nu nog in aparte (auch, plastic) bakjes, maar straks kan dat in een van de vakjes. Fijn! Ik denk trouwens dat ik ook nog een aantal van deze snackdoosjes ga bestellen. Altijd handig.

Wil je ook bewuster en gezonder leven?

Dan is het goed om in elk geval zoveel mogelijk gifvrij, ecologisch en biologisch te eten. Veel mensen willen wel, maar weten niet goed hoe. Dan kan ik je aanraden om de blog van Green Jump regelmatig te lezen. Hier vind je veel informatie over waarom je bepaalde producten beter kunt verbannen.

WIN! Ben je enthousiast geworden over de RVS broodtrommels? Doe dan vooral mee aan deze winactie. Ik mag namelijk 1 exemplaar t.w.v. 19,95 weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is Green Jump en mamaschrijft te liken op Facebook en jouw favoriete gezonde snack voor in de trommel in een reactie achter te laten.

RVS lunchbox van Green Jump. BPA vrij!

RVS lunchbox van Green Jump. BPA vrij!

 

 

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Type to Search

See all results