Luieruitslag? Niet smeren maar sprayen!

Luieruitslag is zo vervelend en vooral pijnlijk. Multilind helpt!

Auw, luieruitslag… En omdat je wilt helpen, smeer je er een dikke laag zalf op. Maar juist dat smeren doet zoveel pijn…. En dat gegraai in potjes, dat is allesbehalve hygiënisch. Dus ook dat draagt niet bij aan herstel. Multilind billenspray is dé oplossing want beschermt de huid tegen ontlasting, verzorgt en laat de huid ademen zonder dat je de billen hoeft aan te raken. En dat allerlaatste is direct ook de grootste winst.

Opgeluchte mama. Een vriendin van mij, mama van een prachtige baby, testte de billenspray. Ik gaf haar het flesje op het juiste moment, want dochterlief – en mama dus ook – had net een hele onrustige nacht achter de rug dankzij vuurrode billen. Twee dagen later dronken we samen koffie en aan haar lofzang over de billenspray leek geen einde te komen:

“Was het insmeren van de billen altijd een helse en vooral pijnlijke aangelegenheid, er verscheen nu een glimlach om haar toet toen ik haar billetjes insprayde. Ik denk dat het prettig en verkoelend voelt, dus niks geen dikke tranen. En de schrijnende pijn werd al na een paar uur duidelijk minder. Van vuurrood gingen we al snel naar nog maar ‘een beetje’ rood. En van een verdrietig meisje veranderde ze al snel in een vrolijk, brabbelend popje. Al met al waren we al na twee dagen verlost van de pijn en waren haar billen weer glad en gezond roze. Een ding staat vast, waar we gaan, ik neem een flesje Multilind mee. Zo kan ik bij de eerste verschijnselen alvast preventief een beetje sprayen.”

Zoals dat vaker gaat met goede producten, hoor je dan ineens meer mensen om je heen die zó tevreden zijn over iets zijn. De reactie van deze mama onderbouwd ook het geniale van deze spray:

“Onze zoon heeft een hele gevoelige huid en is snel rood. Zijn billen aanraken vindt hij dan verschrikkelijk. De eerste keer dat ik de spray gebruikte hield hij zijn benen nog stijf gesloten, maar nu hij weet dat we alleen nog maar sprayen vindt hij het prima en ligt ontspannen te wachten tot hij verschoond is. De zalf zit met één druk op de knop op de plek waar het hoort, zonder de pijnlijke huid aan te raken. En een bijkomend voordeel: met smeren zit het aan je handen, aankleedkussen en vele andere plekken waar het niet hoort. Helemaal nu onze zoon lekker beweeglijk is, is het sprayen nog fijner. En ook heel belangrijk, het is zuinig in gebruik en dat is weer beter voor het milieu en de portemonnee.”

De voordelen van deze effectieve spray nog even op een rij:

– De allergrootste plus is dat je de pijnlijke huid niet meer hoeft aan te raken.

– De huid kan ademen omdat je slechts een dun laagje sprayt in plaats van een dikke laag smeert.

– De spray is gemaakt op basis van zinkzalf: het ideale middel in de strijd tegen pijnlijke billen

– Talloze artsen en apothekers hebben zich bemoeit met de totstandkoming van deze spray, dus het is gemaakt vanuit een medisch oogpunt.

– Je hoeft niet meer met je vingers in potjes crème te graaien, dus je voorkomt onhygiënische toestanden met potjes die wemelen van de bacteriën.

– Je handen blijven schoon. Niks viezer dan de vette crème onder je nagels.

Dag potjes, hello Multilind!

 

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results