4x toffe muurdecoratie voor kinderkamers.

Toffe muurdecoratie geeft een kinderkamer een heel eigen sfeer. Interieurblogger Danielle zette een aantal gave ideeën op een rij én we mogen een gave Kek XL Poster verloten!

Muurdecoratie voor kids, ik ben erg gek op. Er is zoveel leuks te krijgen tegenwoordig dat het soms best lastig is om een keuze te maken. Ik mocht afgelopen weken zelf weer aan de slag met het uitzoeken van te gekke muurdecoratie voor kamers van mijn twee kinderen, want wij zijn druk aan het verhuizen!

En dat betekent dat er weer allemaal nieuwe ruimtes ingericht mogen worden. Weken voor de verhuisdag ga ik dan ook verwoed aan de slag met kleurstaaltjes, moodboards en shoppinglists. Het is best een behoorlijke klus, want we hebben NET ons vakantiehuisproject PiCo afgerond.

Kinderkamers

Ik vind het vooral belangrijk dat de kinderkamers af zijn zodat de kinderen letterlijk in een gespreid bedje komen. Een nieuw huis is al spannend genoeg voor ze. En daar hoort natuurlijke ook een mooie muur met gave muurdecoratie bij. Ik heb ontzettend veel toffe items gezien die ik jullie echt niet wil onthouden.

4 x inspiratie voor toffe muurdecoratie voor kinderkamers

Bergjes, bergjes en nog eens bergjes en wat vind ik ze mooi. Je moet er een beetje voor afplakken en schilderen maar dan heb je ook wat. Het afplakken doe je lekker uit de losse pols en je hoeft maar een halve muur te schilderen. Het wow effect is wel erg groot met dit bergenlandschap.

4x toffe muurdecoratie voor kinderkamers.

Is dit teveel werk of wil je geen geknoei met verf? Die mooie bergjes maak je ook makkelijk met washi tape oftewel masking tape. En je kunt het gezellig samen met de kids doen.

4x toffe muurdecoratie voor kinderkamers.

Nog zo’n heerlijke super easy instant sfeermaker zijn de muurstickers van het Franse merk Pom.

4x toffe muurdecoratie voor kinderkamers.

Ananassen, konijntjes, druppels, gouden eenhoorns je kunt het zo gek maken als je wilt. Ik kan niet kiezen. Jij wel?

Ga je liever op de nostalgische tour qua muurdecoratie?

Dan heeft Kek Amsterdam prachtige muurstickers, behang en posters met de leukste en mooiste creaties van o.a. Fiep Westerdorp. Dikkertje Dap (met giraffe!), de poezen Pim en Pom of Pluk van de Petteflet in zijn rode kraanwagen, wie wil die niet op de muur?

Breng de kinderkamer gelijk tot leven met de mooiste iconen uit o.a de boeken van Annie M.G. Schmidt.

XL Posters KEK Amsterdam.

XL Posters KEK Amsterdam.

Winnen?

En hoe leuk, namens KEK Amsterdam mogen wij een XL Poster van Nijntje Vliegt, Reuze Giraf of Meisje op de Fiets weggeven! Kans maken? Like Mamaschrijft op Facebook en reageer in een comment onder de post of onder dit artikel met jouw favoriet!

Dit vind je vast ook leuk om te lezen:

Interieur trends 2018.

10x de poef in je interieur.

Tips om kinderknutsels en -tekeningen te bewaren.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

12 comments

 1. Lyn

  Wat een leuke winactie! Ik vind de reuze giraf het leukst.

 2. Debby Lorkeers

  De REUZE giraf is hier toch wel favoriet of toch het meisje op de fiets? hmmmm, toch de giraf.. Een leuke sfeermaker voor in de speelruimte welke we in ons nieuwe huis gaan creëren..

 3. Dorien mulder

  Meisje op de fiets is fantastisch voor onze tweejarige Nova, die net begint met fietsen met zijwieltjes! Trots rijdt ze door de wijk met haar helmpje op, big smile zie je onder de helm verschijnen 😀 Ze is dol op Fiep Westendorp karakters (Pim en Pom, takkie etc.) dus het meisje op de fiets zou een prachtig cadeautje zijn! 💕

 4. Willemijn vlot

  Wat leuk!!! Meisje op de rode fiets zou perfect passen op de kamer van onze dochter! Nog een paar weekjes tot haar twee zusjes komen en het lijkt me onwijs leuk om haar kamer dan ook een kleine make over re geven!!

 5. Jenneke

  Goedemorgen,

  Voor de aankleding van de logeerkamer van de hummeltjes zou een poster maar al te goed van pas komen.

 6. Jess JKG

  Wat een te gekke winactie 😍
  Ik waag graag een kans op Nijntje vliegt 😄

 7. Rebecca

  Wat een ontzettend mooie posters. Ik maak graag kans op de poster met het meisje op de fiets en haar hondje achterin het mandje.

 8. Jolien

  Wij wonen sinds kort in Amsterdam en onze dochter van bijna 2 vraagt elke keer of we naar de gaff (giraf) in Artis toe gaan. De dikkertje dap poster zou zo mooi staan in haar nieuwe kamer!

 9. Reen Simoen

  ooh ze zijn alle drie geweldig. Als ik echt moet kiezen dan ga ik voor meisje op de fiets.

 10. Annelies

  Ooohh we zijn net bezig de babykamer in een mooie peuterkamer te veranderen, de giraf zou hier prachtig in staan! Dan heb ik hier een heel blij meisje. Nu héél hard duimen!

Type to Search

See all results