Babykamer een snelle upgrade geven doe je zo!

Met de zomer voor de deur is dit het perfecte moment om de babykamer een upgrade te geven. Opruimen, schoonmaken en opnieuw inrichten, maar het liefste geef je de kamer een heel nieuwe sfeer zonder teveel geld uit te geven. In deze blog vind je tips waarmee je de babykamer een upgrade met een budget. Lees je mee?

Kinderkleding

Er is niets leuker dan leuke kinderkleding shoppen voor jouw kleintje. Zeker bij Zalando kun je je geluk niet op. Van een stoer spijkerjasje teddy jas tot een fleurige jumpsuit, je vindt er van alles! Maar voordat je grote bestelling binnenkomt is het verstandig om de kledingkast uit te mesten. Veel kinderkleding is inmiddels te klein geworden, dit kun je verkopen, weggeven of ruilen met een andere mama! Kids groeien zo snel uit kleding, door het regelmatig uit te zoeken en op te ruimen houd je de kast netjes en overzichtelijk.

Tip: Je kunt bepaalde kledingstukken best een paar maten groter kopen dan de eigenlijke maat. De loose fit is tegenwoordig helemaal hip! Bij een trui of sweater rol je de mouwen zolang gewoon een beetje op en een tuinbroekje kun je gemakkelijk verstellen! Zo heb je langer plezier van de kleding!

Kleine aanpassingen

Voor een andere uitstraling van de babykamer hoef je niet gelijk het behang eraf te trekken en een nieuwe vloer te leggen. Ook met kleine aanpassingen kun je een kamertje een volledig nieuwe uitstraling geven! Vervang de standaard knopjes op de lades voor nieuwe. Je kunt gaan voor een leren handgreepje, maar porseleinen knoppen in verschillende kleuren maken de commode al gauw een stuk leuker. De keuze is reuze!

Fotomuur

Sta jij altijd klaar met jouw telefoon in de hand om al die schattige eerste lachjes vast te leggen? Doe iets met de foto’s! Een fotoboek is leuk voor later, maar je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een IXXI te maken. Je kunt dan een collage maken van al jullie lievelingsfoto’s. Het voordeel is dat je gemakkelijk extra foto’s kunt bijbestellen. Die kun je dan later toevoegen, of andere foto’s veranderen! Liever een stoere dino of een uitvergroting van je knappe kind? Alles is mogelijk en het ophangsysteem is supermakkelijk!

Wil je ook graag een paar fotoboeken maken? Je kan natuurlijk de foto’s laten afdrukken en het zelf in een boek plakken, maar tegenwoordig heb je ook veel websites en apps waarmee je heel gemakkelijk een fotoboek kunt designen! Je kan het per bladzijde zelf ontwerpen, maar deze apps kunnen het ook automatisch voor je invullen. Zo heb je snel een mooi fotoboek in huis!

Accessoires

Is jouw baby geen baby meer, maar is het al een echte, eigenwijze peuter? Dan is het leuk om laag op de muur, op ooghoogte van jouw kindje, wat planken op te hangen. Hierop kun je knuffels zetten, maar bijvoorbeeld ook boeken! Zo geef je hem of haar de kans om zelf te kiezen waar ze mee willen spelen. Leg een heerlijk, zacht kleed op de vloer en er is een nieuw speelhoekje gecreëerd én het nieuwe vloerkleed zorgt er ook gelijk voor dat de kamer weer iets anders is!

Genoeg te doen dus, maar je zal ontzettend blij zijn met het eindresultaat. Succes!

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results