De stoere kinderkamer voor wie durft!

Interieurstyliste Danielle ziet steeds vaker stoere, gedurfde kinderkamers met veel zwart en wit kleurgebruik. Ze deelt haar inspiratie!

Afgelopen maart gaf ik mijn eerste workshop kinderkamerstyling. Super leuk om te doen. Het was niet alleen erg leuk om anderen te inspireren, maar ik kreeg er zelf ook een enorme inspiratieboost van. Het viel mij op, dat ouders die de kinderkamer willen aanpakken steeds meer durven en voor een steeds stoerdere look gaan zoals voor de kleur zwart kiezen. Dit zag ik ook al op de VTwonen & Design beurs van 2017 in het VTwonen huis waar een super stoere jongenskamer was neergezet met het gebruik van zwart en veel andere donkere tinten.

De stoere kinderkamer voor wie durft!

Vandaar dat ik met jullie de allerstoerste kinderkamers met zwart wil delen. En mocht je je vervelen tijdens de zomervakantie, dan heb ik nog een stoere DIY.

PS: In september geef ik weer een Kinderkamerstyling Workshop. Wil je daarbij zijn? Stuur me dan een mailtje op studio@pippers.nl.

Teksten in de kinderkamer

Een echt statement maak je met deze stoere teksten in de kinderkamer. Do we need to say more? Zelf een letterwand maken? Bij de Hema hebben ze nu leuke letters met lampjes, knutsels circusletters noemen ze die. En ze hebben NU een actie 1 + 1 gratis!

Stoere kinderkamer met zwart en teksten

Stoere kinderkamer met zwart en teksten

Hemelbed in kinderkamer

De echte stoere eyecatchers in deze kamers zijn natuurlijk het metalen hemelbed van VTwonen verkrijgbaar bij Wehkamp en de zwarte houten vloer. Gewaagd? Jazeker maar ideaal met het roze voor een meidenkamer met lef. Het frivole behang en de half roze wand zorgen voor de juiste balans. Met geel maak je het geheel wat frisser en speelser.

Hemelbed in kinderkamer

Hemelbed in kinderkamer

Vintage kinderkamer

Ik vind deze stoere vintage meidenkamer echt prachtig. Met de zwarte muur creëer je warmte en het zwart laat de overige zachte kleuren nog beter naar voren komen. Met leuke slingers en bloemen maak je het geheel wat zachter en vrolijker. Check de Kinderkamerstylist voor info over alle mooie spulletjes die je ziet en ook hoe je de toffe houten muurdecoratie van vintage hoepels maakt.

Stoere vintage kinderkamer met hemelbed

Stoere vintage kinderkamer met hemelbed

Zwart-wit in de kinderkamer

Een zwart met witte babykamer of kinderkamer is helemaal zo gek nog niet. Fris en stoer. Leuk om de muren wit te houden met zwarte muurstickers erop om het zwart wit lekker helemaal door te voeren 😉. Deze kruisjes maak je gemakkelijk zelf met wat stukjes washi tape of masking tape. Persoonlijk zou ik wel wat hout toevoegen. Een leuke vintage houten stoeltje, houten tafeltje of houten kastje zodat het niet te kil wordt.

Zwart-wit babykamer

DIY – Stap voor stap een eigen steigerbuizen bed maken:

Op de Karwei website kwam ik dit stoere DYI steigerbuizen bed tegen. Ideaal toch om tijdens de zomervakantie dit toffe bed voor je liefste kind te bouwen? Of misschien kunnen jullie het samen doen! De Karwei heeft in ieder geval een heel gemakkelijk stappenplan. Hier lees je welke onderdelen je precies nodig hebt en hoe je stap voor stap je eigen steigerbuis bed in elkaar zet. Lijkt mij een goed begin van de zomer!

De stoere kinderkamer voor wie durft!

PippersStudio haalt het maximale uit jouw leefomgeving en vertaalt dit naar jouw ideale interieurontwerp.

Lees ook:

Binnenkijken bij interieurblogger Danielle.

Interieur trends voor 2018.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results