DIY: Your personal wall

28 februari 2013

Personal Wall. Om dat ultieme thuisgevoel te creëren help ik mijn klanten niet alleen met het vinden van de juiste producten die de sfeer kloppend maken, maar adviseer ik ook regelmatig een ‘Personal Wall’: een collage die je zelf samenstelt. Denk aan foto’s van de kids, dierbaren en fijne herinneringen, gave teksten, een schilderijtje en ga zo maar door.  Zo’n wand is onmisbaar wanneer je van je huis echt je thuis wilt maken. Het geeft je huis karakter en een persoonlijke touch.

Advies op afstand. Heb je zelf geen idee hoe je zo’n wand kunt maken? Of simpelweg geen tijd? Ik help je graag. Laat mij weten wat je op je wand terug wilt zien en mail foto’s van jullie interieur en de wand(en) waar het om gaat. Na overleg voorzie ik je van originele tips waarmee jij in no time en te gekke wand creëert. De leukste posters, de mooiste fotolijsten, wandplanken en andere suggesties. Je krijgt alles op een presenteerblaadje aangereikt.

Kosten voor dit advies bedragen € 45.

 

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.