Duurzaam en veilig spelen met houten speelgoed.

Houten speelgoed is duurzaam, goed voor het milieu en goed voor je kind. Maak nu kans op een prachtig houten theater voor je kind!

Steeds meer ouders zijn zich bewust van de voordelen van houten speelgoed. Het is duurzaam, goed voor het milieu, het heeft een lange levensduur en het stimuleert de ontwikkeling van kinderen beter dan plastic speelgoed met allerlei toeters en bellen. Daarnaast ziet houten speelgoed er vaak geweldig uit, waardoor het zelfs een aanvulling op je interieur kan zijn!

Veilig spelen

Maar niet al het houten speelgoed is betaalbaar, of uberhaupt veilig. Er wordt soms lak of verf gebruikt waar gif in zit en dus helemaal niet goed is als een kind dit in zijn mond krijgt. En kleine kinderen stoppen nou eenmaal graag dingen in hun mond om er lekker aan te knagen en sabbelen.

Eerlijk Speelgoed

Wendy, oprichtster van Eerlijk Speelgoed, stoorde zich ontzettend aan de prijzen en mate van duurzaamheid toen ze zwanger was van haar eerste kind. Er was veel aanbod in houten speelgoed, maar niet alles was duurzaam of betaalbaar. Daar zag ze een kans en ruimte voor verbetering. 2,5 jaar geleden startte ze haar bedrijf Eerlijk Speelgoed. Een webwinkel met verantwoord en leuk speelgoed voor kinderen.

PlanToys is één van de favoriete merken van Wendy, want al het speelgoed van dit merk is zeer duurzaam. Volledige rubberbomen uit Thailand worden gebruikt voor de productie. Normaal gesproken worden zulke bomen afgebrand. Zelfs het zaagsel wordt gebruikt. En de wortel van de boom wordt gebruikt om energie op te wekken voor dorpen erom heen. Naast een vaste collectie van onder andere PlanToys, Wonderworld en Hape, zijn er regelmatig leuke aanvullingen in bepaalde thema’s.

Uitgebreide collectie houten speelgoed

Het assortiment van Eerlijk Speelgoed bestaat uit speelgoed dat de creativiteit stimuleert. Van keukens en poppenhuizen tot aan allerlei soorten loopspeelgoed.

Lief houten speelgoedkeuken

Afgelopen weken zijn er ook twee nieuwe gave producten toegevoegd.

Krijtjes in de vorm van stenen om kinderen al heel vroeg te stimuleren in het op de juiste manier gebruiken van een pen of potlood. Waar vroeger rubbertjes om pennen gingen, hebben deze krijtjes nu al die vorm. Een ander nieuw product zijn GiGi bloks, levensgrote blokken van gerecycled karton. De blokken koop je als platte vellen en zet je vervolgens zelf in elkaar. Op levensgroot formaat kun je verschillende bouwwerken maken. Ze zijn gemakkelijk op te bergen en er zijn genoeg mogelijkheden voor uitbreiding.

Lief houten speelgoedkeuken

Wendy zorgt ervoor dat je bestelling altijd binnen 3 werkdagen geleverd wordt. En verzending is gratis bij besteding vanaf 40 euro.

WIN: een houten theater

Mijn oog viel direct op het geweldige theater uit de collectie. Ik zie mijn kids daar al hele shows in opvoeren. Denk je dat jouw kids dit theater ook geweldig vinden? Namens Eerlijk Speelgoed mag ik dit theater weggeven! Like en deel deze post op Facebook en wie weet kan jij je kind een mooi theater voor Sinterklaas cadeau geven. Deze actie loopt tot en met 19 november 2016.

Neem ook een kijkje op www.eerlijk-speelgoed.nl.

Note: de winactie is beëindigd en de winnaar is bekend gemaakt via onze Facebookpagina.

Lees ook:

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

7 comments

 1. Fleur

  Super winactie! Kunnen we eindelijk de kartonnen AH winkel de deur uit doen 😉

 2. tine van aken

  Vind het een pracht van een geschenk… Hier een bijna jarige kleuter en peuter… ontzéttend graag een lootje uiteraard! Hopelijk kan deze Mama Schrijven dat ze gewonnen heeft morgen!

 3. Lesley

  Helemaal te gek! Doen graag mee geliked en gedeeld op Facebook!! Groetjes Lesley

 4. Helma Keijzer

  O gaaf!!! Mijn dochter zingt, danst en is dol op entertainen. Ze vind dit geweldig!! En ik ook…ik zie al hele poppenkast verhalen voor me om asn mijn dochters te laten zien. Ik doe heel graag mee.

 5. Hester Horden

  Enorm wat een kans, ik zou een klein meisje, wat toch vaak ziek is en met regelmaat in het ziekenhuis ligt enorm blij mee willen maken, een lach op haar gezicht toveren. Wat een gulle kans van u

 6. Pingback: Inspiratie voor de mooiste kerst. - mamaschrijft

Type to Search

See all results