Een frisse wind door je huis!

29 januari 2013

Fris groen. Zo aan het begin van dit nieuwe jaar wervelt er een frisse wind door mijn huis: Less is more! Ik ben enorm aan het opruimen geslagen: sommige spullen belanden in de prullenbak, worden doorgegeven aan neefjes en nichtjes en andere dingen staan klaar voor de kringloop. Opgeruimd staat netjes en de combinatie van mijn opruimwoede en de kleur fris groen is helemaal prachtig! Zo kom ik al heerlijk een beetje in lentesferen, want oh my, wat kan ik me daar op verheugen!

Het zijn de kleine dingen die het doen. Ook zin in wat fijne lente-items in huis? Zo gepiept! Ik heb blauwe druifjes en hyacinten gehaald, kruidenplantjes in een gave papieren zak op het aanrecht staan en een bloesemtak in de erker. Alleen deze dingen doen al zoveel! Nu alleen nog die heerlijke blauwe lucht en warme zonnestralen….

Inspiratie. De inspiratie voor deze post vond ik op Pinterest (afbeelding 1, 2 en 6),  op het blog van Lisanne van der Klift (afbeelding 4), Langius Design (afbeelding 3) en  VT Wonen (afbeelding 5 en 7)

 

Enjoy- X- Suus!

 

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.