Een frisse wind door je huis!

Een ander sfeertje in je huis zit vaak in kleine dingen. Interieurstyliste Suzan Bavinck deelt leuke tips.

Fris groen. Zo aan het begin van dit nieuwe jaar wervelt er een frisse wind door mijn huis: Less is more! Ik ben enorm aan het opruimen geslagen: sommige spullen belanden in de prullenbak, worden doorgegeven aan neefjes en nichtjes en andere dingen staan klaar voor de kringloop. Opgeruimd staat netjes en de combinatie van mijn opruimwoede en de kleur fris groen is helemaal prachtig! Zo kom ik al heerlijk een beetje in lentesferen, want oh my, wat kan ik me daar op verheugen!

Het zijn de kleine dingen die het doen. Ook zin in wat fijne lente-items in huis? Zo gepiept! Ik heb blauwe druifjes en hyacinten gehaald, kruidenplantjes in een gave papieren zak op het aanrecht staan en een bloesemtak in de erker. Alleen deze dingen doen al zoveel! Nu alleen nog die heerlijke blauwe lucht en warme zonnestralen….

Inspiratie. De inspiratie voor deze post vond ik op Pinterest (afbeelding 1, 2 en 6),  op het blog van Lisanne van der Klift (afbeelding 4), Langius Design (afbeelding 3) en  VT Wonen (afbeelding 5 en 7)

 

Enjoy- X- Suus!

 

 

 

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results