Een heerlijk interieur. Ook met kids in huis.

25 februari 2016

Welkom bij mijn eerste blogpost voor mamaschrijft. Ik heb er ontzettend veel zin in en voel me onwijs vereerd dat ik hier over een fijn interieur mag bloggen.

Ik zal me eerst even kort voorstellen. Ik ben mama van twee prachtige meiden, Yara (5) en Miya (3). Ik werk part time als Event & Communicatie adviseur en woon samen met mijn vriend André (zeg maar gewoon Dre) in Den Haag. Al van jongs af aan ben ik bezig met het stylen van interieurs. Niet altijd even gewenst, vraag mijn moeder maar. Die kwam vroeger regelmatig thuis en dan was haar hele woonkamer omgegooid. Een kleedje weg, de tafel en de bank op een andere plek. Maar dit is toch veel mooier zo, mam!? Het ging zelfs zo ver dat bij thuiskomst van moeders de houten keukenkastjes wit waren geschilderd. Sorry mam.

Enfin, interieurstyling is mijn Yoga.

Ik ben dan ook uren lang zoet met het uitpluizen van de laatste woontrends, op zoek naar nieuwe, unieke woonproducten en onvermoeid aan het pinnen op Pinterest, waar ik de meest uiteenlopende inspiratieboards creëer. Na velen interieur make-overs bij vrienden en bekenden (dank voor het lef en vertrouwen) en de constante geluiden uit mijn omgeving: ‘Daan je moet hier echt iets mee doen’, is de tijd nu gekomen om van mijn passie mijn werk te maken en is Pippers Studio dan ook un fait accompli (lees: ingeschreven bij de KVK) en wordt er as we speak hard gewerkt aan de website. Maar nog belangrijker wat kunnen jullie nu zoal van mij verwachten? Nou, met mijn verschillende rubriekjes hoop ik jullie te informeren, adviseren en vooral te inspireren.

Zo zullen regelmatig de volgende topics de revue passeren:

Hide & Seek: functionele maar mooie oplossingen voor opbergen (van al dat speelgoed, bijvoorbeeld).

Flavour of the Month: een maandelijkse interieur-inspiratie collage met nieuwe trends, stijladvies en nieuwe, leuke producten op woongebied

In the Spotlight: woon-musthaves met regelmatig een leuke win-actie

DIY Challenge: de leukste maar vooral goed uitvoerbare DIY projectjes – ja ook met 2 linkerhanden – die ik zal testen en waar ik uitgebreid verslag van zal doen.

More for Less: mooie woonitems voor kleine(re) prijsjes

Deel jouw woonprobleem met mij!

Kortom een mooi interieur is natuurlijk fantastisch, maar het praktisch en betaalbaar inrichten is best een grote uitdaging. En vooral met kids is het een nog grotere uitdaging om je interieur naast mooi, ook leefbaar te houden. Maar door samen te werken moet dat zeker lukken. Daarom wil ik je uitnodigen om jouw ‘woonprobleem’ met me te delen. Ik denk graag met je mee. En wie weet komt jouw woonprobleem dan binnenkort uitvoerig aan bod bij in van mijn volgende blogposts!

Tot volgende week. Liefs Danielle

PS: Nu willen jullie natuurlijk weten hoe ik zelf woon, hieronder een kleine sneak preview. De eerste binnenkijker van eigen hand.

Thuis bij Danielle

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.